Το Galea συνεχίζει, FY απόψε

Να ξέρουμε τι λέμε 1. Το Galea στην Παραλιακή, έχει αφεντικά (Γιώργο Πάτση-Άγγελο Μαστακούρη- Μαρία Δαμπάνη) που το ξέρουν το παιχνίδι, πως παίζεται…

Να ξέρουμε τι λέμε 2. Επειδή έχει αυτά τα αφεντικά, έχει μόνον έναν στόχο. Να γίνει μεγάλο μαγαζί. Ίσο και όμοιο με το μέγεθος τους. Να μην υπάρξει στο ζύγι διαφορά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να ξέρουμε τι λέμε 3. Το Galea να γίνει μεγάλο μαγαζί, σημαίνει να μεγαλώσει και να μείνει στο χρόνο. Κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά το περιμένουν όλοι. Και οι πέτρες. Γιατί το ξεκίνημα είναι δυνατό. Γιατί το Art Director του “μια κατηγορία μόνος τους” Τάσου Ξιαρχού είναι ονειρικό. Γιατί η μουσική του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού, Νίκου Μάρκογλου, ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών. Γιατί το πέρασμα του Mente Fuerte, του SNIK, του LIGHt, ήταν απολύτως πετυχημένο.

Να ξέρουμε τι λέμε 4. Oμως πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια, η συνταγή να μην αλλάξει. Και θα υπάρξει, δεν θα αλλάξει.

Τη σκυτάλη στο Galea παίρνει απόψε ακόμη ένας πολύ γνωστός ράπερ. Ο FY, ο οποίος βρέθηκε κοντά στις ουσίες και ίσως πιο νωρίς απ’ όσο θα βρισκόταν κάποιος άλλος. Αλλά είχε άμυνες. Έβλεπε ότι στις κακές καταστάσεις δεν είχε δύναμη να σηκωθεί και να πατήσει στα πόδια του. Αφού κατάλαβε ότι κάποια πράγματα δεν τον βοηθάνε, είπε να τα κόψει. Πάντα ήξερε ποιος είναι ακόμα κι όταν δεν τον εκτιμούσαν. Αλλά ακόμη κι όταν τον υπερεκτιμούσαν, πάλι γνώριζα ποιος είναι. Δεν τον επηρέαζαν τόσο πολύ παρά μόνο στην καθημερινότητά του και στη βόλτα του. Πάντα ήθελε να γίνει διάσημος, πλούσιος, τραγουδιστής ή ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης : Αποδέχτηκε το Galea ο Α.Γιαννακόπουλος, γιατί υπάρχει ο Πάτσης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.