Δεν εφησυχάζει ποτέ ! Και νέο …όπλο στη τραγουδιστική «φαρέτρα» του Κώστα Μπερτάκη

Το ότι στην νύχτα, σήμερα, αλλά και στο αύριο, θα έχει την δυνατότερη ομάδα, από άποψη τραγουδιστών (Θεοδωρίδου, Αργυρός, Οικονομόπουλος, Φουρέιρα, Ιακωβίδης), τον ευχαριστεί. Σαφέστατά και ναι, τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη. Όμως, ποτέ, μα ποτέ, αυτό δεν σημαίνει πως τον κάνει να εφησυχάζει. Να μην παίξει με άλλους, να μην διαβάσει άλλες μουσικές προτάσεις, να μην ρισκάρει, να μην πειραματίσει. Σε καμία περίπτωση, για τον Μπερτάκη μιλάμε.

Τα λέω απλά, όπως τα καταλαβαίνω εγώ που δεν είμαι ούτε επιχειρηματίας, ούτε τραγουδιστής, ούτε μετρ κτλ. Πιο πολύ με αντιμετωπίζουν για γιατρό, για ψυχολόγο, για κοινωνιολόγο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με αφορμή, την ανατρεπτική συνύπαρξη, Κωνσταντίνου Αργυρού και τον Γιώργου Κακοσαίου, χθες στη σκηνή των Mad VMA21, θέλω να δημοσιεύσω είδησή αποκλειστική. Για το νέο ..όπλο στην φαρέτρα του Μπερτάκη, που είναι πολύ φρέσκο και ελπιδοφόρο. Αυτός ονομάζεται: Γιώργος Κακοσαίος. Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου.

Διαβάστε επίσης : Ο Γιάννης Μαλούχος παντρεύτηκε με κουμπάρο τον Κώστα Μπερτάκη- Τραγούδησε η Θεοδωρίδου-Αποκλειστικό Βίντεο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.