Ισόβιος καλύτερος άνδρας τραγουδιστής των MAD

Πια όχι τόσο πολύ λόγω covid, αλλά λόγω κυβερνητικής εμπάθειας πολύ, τα φώτα στην νύχτα, συνεχίζουν να είναι κλειστά, να λέμε από νωρίς καληνύχτα. Για αυτό και η ζωή στον πλανήτη της, την λες πέρα για πέρα είναι βαρετή. Παίζουνε με τις τάπες, όπως στην παλιά καλή διαφήμιση και περίμεναν την 18η απονομή των Mad Video Music Awards, για να σπάσει κάπως η μονοτονία. Κατά τα άλλα, φαντασμαγορικό το σκηνικό, που στήθηκε στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Μουσικός διαγωνισμός, που στην κατηγορία του καλύτερου άνδρα τραγουδιστή, αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Και πάλι. Αυτός πριν τέσσερα χρόνια, αυτός πριν τρία χρόνια, αυτός πριν δύο χρόνια, αυτός πριν ένα χρόνο. Φυσικά και φέτος. Όπως και του χρόνου. Χίλια τοις εκατό. Δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να τον ρίξει από το θρόνο. Με τίποτα. Ουδείς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παράλληλα, του απονεμήθηκε και το βραβείο του καλύτερου λαϊκού τραγουδιού, για το «Αθήνα μου». Το οποίο, το λαικό τραγούδι, το επανέφερε πρώτο τραπέζι πίστα..

To Tsipas Blog ήταν εκεί…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.