Ο Γιάννης Μαλούχος παντρεύτηκε με κουμπάρο τον Κώστα Μπερτάκη- Τραγούδησε η Θεοδωρίδου-Αποκλειστικό Βίντεο

Δεν μπορώ να πω ότι τον γνωρίζω, από τότε που ήταν παιδί ακόμη, από τότε που ήταν 17-18 ετών. Δεν τον γνωρίζω καθόλου. Όμως, πιστεύω αυτούς που τον ξέρουν καλά, τους έχω ακούσει να λένε πως ο Γιάννης Μαλούχος είναι αυτό που λέμε το αγνό, λαϊκό παιδί, που έγινε επιχειρηματίας μεγάλος, σε χώρους εστίασης, ο κολλητός του Μαρινάκη, αλλά ποτέ, μα ποτέ, δεν εφησυχάζει. Παίζει, διαβάζει, ρισκάρει, πειραματίζεται… Και όχι μόνο στο χώρο της επιχειρηματικότητας, αλλά και στην ζωή του, γενικώς. Ορίστε, παντρεύτηκε, την αγαπημένη της καρδιά του Ροζάνα, με κουμπάρο τον ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων, Κώστα Μπερτάκη.

Το εκκλησιαστικό κομμάτι του γάμου, έγινε σε εκκλησάκι γνωστού ξενοδοχείου, στην Αγία Μαρίνα, που βρίσκεται 9 χλμ από την πόλη των Χανίων. Στην Κρήτη, με άλλα λόγια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αμέσως μετά ακολούθησε η δεξίωση, στην οποία παρευρέθηκαν μόνο αυτοί που έπρεπε. Σε αυτούς, φυσικά, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία τραγούδησε για τους νεόνυμφους Γιάννη και Ροζάνα και όλα έγιναν ακόμα πιο όμορφα.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το Tsipas Blog.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.