Παναγιώτης Βασιλειάδης : Αποκάλυψε την αρχή, που είναι όπως την «έδωσε» το Tsipas Blog

Είδηση έδωσα. Τι άλλο; Αυτό έχει το Tsipas Blog στην βιτρίνα του. Ειδήσεις πουλάει. Αυτό είναι το προϊόν του. Δεν έρχεται να σου πει έχω και παπούτσια, και τσάντες, και αξεσουάρ, και εκείνο, και το άλλο. Τι είναι η είδηση να την βρει μόνος του ο καθένας. Και για να φτάσεις σε αυτήν, χρειάζεσαι το κούνημα του μυαλού.

Έγραψα, λοιπόν, για ένα διάσημο τραγουδιστή, που τα τελευταία 2-3 χρόνια, πάει να γίνει καθιερωμένος, ότι θα κάνει επανεκκίνηση των δικών του προσωπικών εμφανίσεων, για τη σεζόν καλοκαίρι, από την Πάτρα και το Volcano.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποιος είναι αυτός ; Ο Θοδωρής Φέρρης.

Θα γίνει αυτό; Θα γίνει.

Ποτέ; 2 και 3 Ιουλίου (Παρασκευή -Σάββατο). Αυτό υπάρχει στο ρεπορτάζ μας, το αποκλειστικό. Δεν υπάρχει, όμως, στο Facebook ποστ, του επιχειρηματία του Volcano, και συνεργάτης της ομάδας που “τρέχει” τον τραγουδιστή αυτόν στην Αθήνα, για την απόλυτη ακρίβεια στο Romeo, Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Αλλά λογικά και πιθανόν πολύ, προς αυτές τις ημερομηνίες, στρέφεται ο σχεδιασμός του, όπως και της υπόλοιπής νύκτας. Για να παιχτούν για πρώτη φορά, στα γήπεδα τους, διαλεγμένες εμφανίσεις ποιοτικών και ξεχωριστών καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Τα όσα έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλειάδης :

“Τα νέα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας ιδιαίτερα στην περιοχή μας είναι εντυπωσιακά !!!Το φετινό ξεκίνημα στο μαγικό VOLCANO οι νύχτες του οποίου δεν θέλεις να τελειώσουν ποτε …αλλά όταν τελειώνουν ονειρεύεσαι την επόμενη νυχτα θα κάνει οΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ με την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ.

Χωρις αγκαλιές, φιλια, χορό στην πιστα ,χρήση μπαρ και όρθιους πελάτες..αλλά με την καρδιά και την ψυχή μας έτοιμη να ονειρευτούμε και να διασκεδάσουμε …

Αναμενοντας λοιπον την ημερα και τους ορους επαναλειτουργιας μας με ασφάλεια και όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα θα κάνουμε την αρχή πρός την κανονικότητα…Ο περιορισμος των ατομων και φετος δεν θα σταθεί εμπόδιο να σας παρουσιάσουμε μια μεγάλη οπτικό ακουστική παραγωγή ισάξια ισως και μεγαλυτερη από πολλές αθηναϊκές πίστες…Λόγω της αναμενομενης μεγαλης ζητησης το πρώτο event θα είναι διήμερο Παρασκευή και Σάββατο ελπίζοντας στην έγκαιρη κράτηση σας…!!!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αγάπη την στήριξη και την συνεργασια σας αυτές τις δύσκολες μέρες….!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (η ακριβής ημερομηνία εναρξης και οι εκπλήξεις του προγράμματος θα ανακοινωθούν ταυτόχρονα)”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.