Η Θεοδωρίδου στο Island Athens Riviera

Νατάσα Θεοδωρίδου

Το Tsipas Blog μπλέχτηκε με πιο μεγάλους και σκληρούς παίχτες, γιατί δεν “κόλλωσε”, Όχι. Έμαθε να βλέπει το παιχνίδι και πίσω απ’ τις κλειστές κουρτίνες, στο υπόγειο, με στρωμένη την κουβέρτα στο πάτωμα. Μέχρι και σε ψιλικατζίδικα, χασάπικα, γραφεία κηδειών, και σε πολλά άκυρα μέρη, που επιλέγονται από τους παίκτες, ώστε για μην γίνονται αντιληπτοί, όταν χαράζουν τις κινήσεις τους…Βλέπει!

Το μυστικό της επιτυχία μας είναι η µεγάλη παρατηρητικότητα μας. Μπορεί να “ανεβάσει” η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Instagram της, κάτι που να λέει “Καλοκαιράκι μου σε περιμένω” Και το μάτι μου να πέσει σε αυτό που δεν θα πήγαινε των άλλων. Και όχι μόνο απλά να πέσει, αλλά να κάτσει εκεί, για λεπτά ολόκληρα. Στο Island Athens Riviera, που έβαλε ως τοποθεσία, αναφέρομαι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το έβαλε έτσι ξαφνικά και τυχαία, θα πουν οι πολλοί. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις… Μπορεί, μπορεί, πολλά μπορεί έχουν μπει πάνω στο παιχνίδι του μυαλού μου, τώρα που καλοκαιριάζει και στο λογικό success story της κυβέρνησης, θα είναι και το άνοιγμα της νύχτας…Αλλά με όρους και προϋποθέσεις.

Δεν αποκλείω καθόλου το ενδεχόμενο να τα έχουν βρει οι επιχειρηματίες Χρύσανθος Πάνας (ιδιοκτήτης Island) και Κώστας Μπερτάκης (ιδιοκτήτης της πιο δυνατής καλλιτεχνικής ομάδας στη νύχτα, που ανήκει και η Θεοδωρίδου).Και οπότε, να την δούμε εκεί.

Διαβάστε επίσης : Έδωσε το “σημάδι”, για να ξαναδούμε νύχτα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.