Το ξεκίνημα Μπερτάκη, κατά τας Γραφάς

Κωνσταντίνος Αργυρός - Κώστας Μπερτάκης - Νίκος Οικονομόπουλος

Ο πράκτορας πλέον στη Νύκτα Tsipas Blog, είπε για τις πολύ προχωρημένες σκέψεις, αυτή τη στιγμή απόφαση οριστική, του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, μετά το Φαντασία (Οικονομόπουλος-Ιαωβίδης) να ρίξει στο γήπεδο και την αιώνια αγάπη του. Εκεί που έγινε επιχειρηματίας. Το Teatro, με τον παικταρά, νούμερο ένα τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Αργυρό και την pop βασίλισσα Ελένη Φουρείρα.

Καθόλου αδιάφορο, πολύ ελκυστικό και μεθυστικό. Αλλά δεν σου αρκεί αυτό, περιμένεις να πάρεις και την άλλη αλήθεια, που είναι ίσως πιο μεγάλη. Τι να το κάνει το ξεκίνημα της μηχανής σε Fantasia-Teatro, αυτός ο Μπερτάκης, αν δεν παρουσιάσει εικόνες, consept, κάτι πολύ διαφορετικό από αυτά που ξέραμε. Και επειδή δεν έγινε τυχαία ο πρώτος, μπήκε εντός κόλπου, ο βασικός διεκδικητής στο πρωτάθλημα εδώ και δέκα χρόνια, τα αναμορφώνει, τα φρεσκάρει και τα δύο μαγαζιά του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αιώνιος αντίπαλος για τον Μπερτάκη, για τον αιώνιο Μπετρτάκη, είναι η παύση, η διακοπή, η αδράνεια. Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, κατά τας γραφάς.

Διαβάστε επίσης : Κώστας Μπερτάκης – BOOM : Ρίχνει και Αργυρό και μαζεύει τα λεφτά (?)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.