Μα που θα φτάσει αυτός ο μάγος της νύχτας Μπερτάκης; Σαρώνει παντού ! Με Αργυρό-Ρουβά στο Teatro, στη Θεσσαλονίκη ο Ιακωβίδης έγινε και αυτός του πάνω ορόφου, η επιστροφή στο Fantasia με “φορτσάτο” Οικονομόπουλο! Και ακόμα πιο πέρα, η συμμαχία με αδερφό Θόδωρο Ποζίδη, που κάνει τρελό… Γκελ και όλοι περιμένουν τα αποκαλυπτήρια της

Ο γνωστός Κώστας Μπερτάκης, ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων. Σ’ αυτά το στάδιο, το πολύ προχωρημένο, πιο προχωρημένο δεν έχει, που βρίσκεται, που έχε φτάσει. Μην περιμένετε για δικαιολογίες, δεύτερες σκέψεις, αυτός δεν έχει ανάγκη το άλλοθι. Βασικό αυτό! Δεν υπάρχει το Ας μην βιαζόμαστε, δεν είναι οι εποχές για βιασύνες και για όλα μαζί.. Αυτά ανήκουν στους αντιπάλους. Αυτά είναι εκτός προγράμματος. Μη στεναχωρήσουμε τον κόσμο του.

Έτσι είναι. Ο Μπερτάκης είναι μόνο με το ρίσκο, με το παίζω σε πολλά μέτωπα και την ίδια ώρα. Και στις άσχημές του, πάλι έτσι είναι. Το ξέρουμε αυτό. Δεν περιμένουμε να το μάθουμε σήμερα. Με τις τελευταίες του κινήσεις πάνω στη “σκακιέρα”, το επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είναι μόνο ότι φωτιές πετάνε και αμέσως στην κορυφή της βαθμολογίας σκαρφάλωσαν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς στο Teatro. Όπως αναμενόταν δηλαδή.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Δεν είναι ότι ο Πέτρος Ιακωβίδης, μας άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα, ανεβαίνοντας στην Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας στο Vogue Club. Τώρα μπορείς να το πεις. Είναι πρώτος!

Πέτρος Ιακωβίδης : Ταλέντο , ταπεινότητα , σκληρή δουλειά ! Το τρίπτυχο που τον έκανε πρώτο στα μαγαζιά του Μπερτάκη !

Δεν είναι ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος, στα πολύ πάνω του, με φόρα μεγάλη, από την Θεσσαλονίκη και την επιτυχία του νέου του τραγουδιού “Πρέπει Δεν Πρέπει”. Επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα και το Fantasia. Από την Παρασκευή 𝟗 Δεκεμβρίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "FANTASIA OPENING 9/12 NIKOS OIKONOMOPOULOS Λ.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ5 ΕΛΛΗΝΙΚΟ RSV 2108940203 &2108940302 www fantasi alive gr"

Ο αναγνώστης του Τσίπας Μπλοκ, έχει μνήμη ελέφαντα, τον εξίταρε όσο τίποτα, το περιμένει πως και πως. Μας ρωτάει συνέχεια τι ακριβώς αφορά, πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια, θα κοπεί η κορδέλα στο έργο “Αλλάζει ο χάρτης της νυχτερινής Θεσσαλονίκης! Επεκτείνεται και πέραν του Vogue, η επιχειρηματική και αδερφική σχέση Θοδωρή Ποζίζη-Κώστα Μπερτάκη”

Θοδωρής Ποζίδης – Κώστας Μπερτάκης
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.