Όλοι στην νύκτα της Θεσσαλονίκης, μιλάνε για αυτούς του δύο

Θοδωρής Ποζίδης - Κώστας Μπερτάκης

Κώστας Μπερτάκης και Θοδωρής Ποζίδης. Όσοι καταλαβαίνουν το Ευαγγέλιο ζωής και όπως εκεί ορίζονται τα πράματα. Το πρώτο που λένε είναι πως είναι μια σχέση ανθρώπινη, στην πιο βαθιά και ειλικρινή της μορφή. Όπως η θρησκεία, η οικογένεια, τόσο βαθιά. Πέρα από αυτό, είναι και συναιτερική, η σχέση, ανάμεσα στους δύο άνδρες, που γράφουν στην Ιστορία. Με έργα και διηγήματα πολλά. Ο καθένας στο δικό του τομέα ευθύνης. Τα θεμέλιά, βέβαια, είχαν πέσει και ήταν πολύ γερά, από τον τελευταίο πραγματικά μεγάλο της Θεσσαλονίκης, Γιώργο Ποζίδη, πατέρα του Θοδωρή. Δεν υπήρχε άλλος σαν αυτόν.

Μίλησα για σχέση συναιτερική, στην περίπτωση Κώστα Μπερτάκη – Θοδωρή Ποζίδη. Το κάνω πιο λιανά. Αναφέρομαι στο νυχτερινό κέντρο Club Vogue, στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο αυτό που έρχεται, είναι το τελευταίο διήμερο για τον Νίκο Οικονομόπουλο. Την σκυτάλη, θα την πάρει με την ίδια δύναμη, Πέτρος Ιακωβίδης και Ζόζεφιν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτός ο δεσμός των δύο ταλαντούχων και προικισμένων επιχειρηματιών, στην εποχή που όλα χαλάνε και όλα πάνε στραβά, δείχνει θα προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα. Έπεσε στο σύμπαν της νύκτας, έπεσε από το Tsipas Blog (Διαβάστε εδώ ) και έκανε τους πάντες να μας πάρουν τηλέφωνο. Τέτοια εντύπωση προκάλεσε. Τα περισσότερα της δουλειάς, όταν θα έρθει η ώρα.

Ρίχνω και κοινή του φωτογραφία. Παντού είναι οι “πράκτορες” μας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.