Παρά την υποκρισία των πονηρών πνευμάτων, όμως δεν βάζει τέλος στην αλληλεγγύη του ο Δημήτρης Φιντιρίκος : Ο επιχειρηματίας κράτησε τον λόγο του, στο να φτιαχτεί ένας ολόκληρος νέος παιδότοπος, στο «Αγλαΐα Κυριακού» – Στο νοσοκομείο που ιδρύθηκε το 1933, με δωρεά του Παναγιώτη και της Αγλαΐας Κυριακού..Και παρέχει ολοκληρωμένη περίθαλψη, σε παιδιά ηλικίας μέχρι και 14 ετών

Να το πούμε εμείς, κι ας μην είμαστε οι παλιοσειρές. Κρίνουμε έναν, τον οποιδήπουε έναν, και τον βάζουμε στην κατηγορία του Μεγάλου. Του είδωλου της εποχής. Όχι από τα πόσα πολλά λεφτά έχει παρκαρισμένα. Αλλά πόσα από αυτά, τα διαθέτει, για να κάνει καλό, σε άλλους γύρω του. Από αυτό και μόνο, θα κριθεί η παρουσία του, στο πάνθεον της ιστορίας. Σ’ αυτό το παιχνίδι στεκόμαστε, και στο οποίο δεν έχουν χώρο οι… δικαιολογίες. Βέβαια!

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος θυμίζει μια τόσο ξεχωριστή περίπτωση, και πάλι καλά. Γιατί αν είναι να περιμένουμε από τους άλλους, θα ξημερώσει και θα το ξεχάσουμε. Και παρότι απογοητεύτηκε από πολλούς, που στο σανίδι παίζανε το ρόλο του φίλου, μα αποδείχθηκε πως στα backstage ήταν Ιούδες, προδότες, δόλιοι. Ως έτσι θα τους καταγράψει η Ιστορία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τέσπα, του καιρού μας πράγματα και θαύματα. Ο κόσμος είναι κακός! Συνεχίστηκε η συνεισφορά του συγκεκριμένου επιχειρηματία, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», που μόνο σήμερα δεν είναι, ξεκίνησε από χθες, προχθές. Τη μια ήταν η αγορά του μικροσκοπίου για βιοψία, την άλλη η ανακαίνιση του σχολείου. Σήμερα είναι ο παιδότοπος. Κράτησε το λόγο του. Ξεκινάει από το 2023. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ογκολογικό τμήμα πουθενά στον κόσμο. Αυτά είναι τα 3D σχέδια.

Δείτε τα ΕΔΩ

Και να το ξέρουμε και αυτό. Δεν έχει την απαίτηση να του κόψουν αποδείξεις ή τιμολόγια, τίποτα δεν ζητάει. Και στα λεφτά που δίνει, θα τα δώσει ο ίδιος στο χέρι, θα τα δεις, θα τα ακουμπήσεις, θα αισθανθείς την ανάσα τους. Καμία σχέση μέσω ιδρυμάτων, και αλλά τέτοια, που τα ακούς και για αλγκόν και ντεμπόν, γίνεται το κεφάλι σου.

Να κλείσουμε με αυτό. Το ανέδειξε ο ντόκτωρ Tsipas Blog, που είναι πάντα τσεκαρισμένο! Έβαλε σημαντικά το λιθαράκι του, και θα ξαναζωντανέψουν, δύο ιστορικά ξενοδοχεία. Το ένα στην Αθήνα, το άλλο στην Θεσσαλονίκη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.