Την εμπειρία του Monarch Arachova, πρέπει να την ζήσεις! Οπωσδήποτε, τώρα που χειμώνιασε

Είναι γνωστό τοις πάσι πως η Αράχωβα αποτελεί το απόλυτο χειμερινό hotspot και είναι μία αξία διαχρονική στις προτιμήσεις του κόσμου. Τα μαγαζιά που φιλοξενεί στα πολυσύχναστα στενάκια της, μετατρέπονται αυτόματα σε θεσμό για την διασκέδαση και προσελκύουν τον περισσότερο κόσμο όλες τις ώρες λειτουργίας τους.

Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι η μόδα της Αράχωβας, θα είναι παροδική και όλος αυτός ο συνωστισμός του κόσμου θα αρχίσει να ελαττώνεται. Μέγα λάθος για μια περιοχή όπως η Αραχωβα, μια περιοχή που συνεχώς ανανεώνεται και έχει διαρκώς νέες αφίξεις που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Σημείο σταθμός όμως στην πιο πολυσύχναστη βασίλισσα του χειμώνα, αποτελεί η πλατεία , που φιλοξενεί τον ξακουστό Οίστρο, το καταπληκτικό Le Sapin το Ε-bar και πλέον το μοναδικό Monarch Arachova.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το Monarch Arachova αποτελεί πλέον, μια σταθερή αξία για την βραδινή διασκέδαση με την εξαιρετική wine list, που έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Σωτήρης Κανδύλης Sommelier του Andronis Group Hotels και ιδιοκτήτης της Sommeliers Choices. Τα υπέροχα cocktails του head barman Χρήστου Μπότση, την ποιο ενημερωμένη Καβα ποτού με πάνω από 250 ετικέτες, την υπέροχη συλλογή με πούρα από όλο τον κόσμο. Καθώς και τα events του μετά της 23:00 το βράδυ, τα οποία κινούνται σε mainstream ρυθμούς , όπως επιτάσσει το ρεύμα της εποχής, είναι κάποια από τα στοιχεία του Monarch Arachova, που σε συνδυασμό με το ανανεωμένο look του, σε καλούν στην απόλυτη διασκέδαση χωρίς περιορισμούς στο κέφι και στο ωράριο.

Τα πάρτι που λαμβάνουν χώρα στο μαγαζί γίνονται κλασσικές αξίες και hotspots, καθώς διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η επιτυχία του οφείλεται κατά βάση σε έναν μεγάλο συνδυασμό παραγόντων. Ένας premium διακοσμημένος χώρος, ωραίος κόσμος, εξυπηρετικό και πάντα ευδιάθετο προσωπικό, προσιτές τιμές και όλα αυτά στην καρδιά της πολυσυλλεκτικής Αράχωβας, αποτελούν ίσως τη μυστική του συνταγή.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφοδιαστείτε με θετική ενέργεια και όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει το Monarch Arachova για εσάς, Top guest & resident dj’s έρχονται στα decks του μαγαζιού, καθιστώντας το κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του , και δημιουργώντας μέσω των μεγαλύτερων hits που επιλέγουν, τον απόλυτο πανικό στην νυχτερινή διασκέδαση της Αράχωβας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.