Όλγα Έλμα: Κάνει την μουσική έκπληξη με το «Καμία» της (βίντεο)

Νέα, όμορφη, ταλαντούχα, με μία μοναδική λαϊκής χροιά φωνή, από αυτές, που σπανίζουν στο λαϊκό πεντάγραμμο, η Όλγα Έλμα, μέσα από τα τραγούδια της, αποδεικνύει, πώς έχει όλο το «πακέτο», για να καθιερωθεί, στα μουσικά δρώμενα.

Κάτι, που έρχεται να επιβεβαιώσει, και το νέο της τραγούδι, «Καμία», που από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε συνεπαίρνει με την ερμηνεία της, αλλά και τον ρυθμό του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε μουσική του Γιάννη Κερμανίδη, στίχους της Βανέσσας Δουληγέρη, και την εκρηκτική up tempo ενορχήστρωση του Μπάμπη Μαραγκού, που υπογράφει και την παραγωγή, το «Καμία», αποτελεί, μία ανεβαστική, μοντέρνα ρούμπα, που θες, να την ακούς και να την χορεύεις, ξανά και ξανά.

Για τις ανάγκες μάλιστα, της οπτικοποίησης του νέου της τραγουδιού, μας ταξιδεύει, και μας ξεναγεί, στον Καναδά!

Η Όλγα Έλμα, αφέθηκε στις σκηνοθετικές οδηγίες του Νίκου Κατερινόπουλου, και μας παρασέρνει στο «Καμία» της, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της, Δημήτρη Κεραμίδα και Βίκυ Σεβαστή, σε ένα μοναδικό βιντεοκλίπ, που πραγματοποιήθηκε, στον ελληνικό οικισμό του Τορόντο!

Απολαύστε το!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.