Το Predator και τα ιδιωτικά μεροκάματα των 100.000 ευρώ! Οι 2 επιχειρηματίες των κατασκευών και του Catering που έδωσαν την εντολή για την παρακολούθηση! Ο έλεγχος και οι ενστάσεις των δημοσίων συμβάσεων, ο δικηγόρος με τους “μιλημένους” πελάτες, ο Μιχάλης από τον Πειραιά και το “ζεύγος” από την Κόρινθο

Από την πρώτη στιγμή στο edolio5 είχαμε επισημάνει ότι το Predator εκτός από τις παρακολουθήσεις που έκανε κατ’ εντολή Μαξίμου, όπως άλλωστε έχει αποκαλυφθεί από πολλά ΜΜΕ, είχε διατεθεί από τους χειριστές του και για ιδιώτες πελάτες που παρακολουθούσαν ανταγωνιστές τους αλλά ακόμη και στελέχη κρατικών οργανισμών και ανεξαρτήτων αρχών που είχαν σχέση με τα συμφέροντα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση 2 επιχειρηματίες από τον χώρο των κατασκευών και του Catering έχουν στην διάθεση τους καυτές συνομιλίες στελεχών δημόσιας αρχής που ασχολείται με τις ενστάσεις σε δημόσιες συμβάσεις όπου αποδεικνύεται καραμπινάτος χρηματισμός τους και εκβιασμός προκειμένου να βγάλουν αποφάσεις υπέρ συγκεκριμένων ανταγωνιστών. Η πλειοψηφία των “πιασμένων” από τον κοριό του Predator είναι δικηγόροι με κυρίαρχο ρόλο σε αυτό που σας περιγράψαμε. Ο ένας εξ αυτών έχει όνομα που παραπέμπει σε καράβια, και αναλαμβάνει “μιλημένους” πελάτες, ο άλλος είναι γνωστός ως ο “Μιχάλης από τον Πειραιά με εξαιρετική διάθεση” και ένα ακόμη ζευγάρι δικηγόρων από την Κόρινθο. Τα όσα ακούγονται, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στο edolio5, δεν έχουν προηγούμενο. Τεράστια χρηματικά ποσά που αλλάζουν χέρια σε μια νύχτα. Για μια “δουλειά” δόθηκαν 100.000 ευρώ χέρι με χέρι σε μια μέρα. Τα στόματα έχουν ανοίξει και το ρεπορτάζ αναμένεται να έχει καυτή συνέχεια.

πηγή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.