Λέει ότι είπε το Tsipas Blog για την Εστίαση – Και που είναι το «Φως» στον ορίζοντα της Νύχτας !

«Από τις 15 του μηνός λογικά το ωράριο στην εστίαση θα πάει 12 το βράδυ, και μετά μια – δύο εβδομάδες θα διευρυνθεί περαιτέρω, ενώ τα click away – click inside τελειώνουν στις 14 του μηνός». Διαβάζεις τις δηλώσεις του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, που έκανε στον ΣΚΑΪ και σκέφτεσαι. Σου έρχεται στο μυαλό, αβίαστα, ότι οι θέσεις που διατυπώνει, οι πολύ ευχάριστες, συμφωνούν απόλυτα με αυτά που το Tsipas Blog έγραψε νωρίτερα (ΕΔΩ).

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μας επιβεβαιώνει ολικά, όχι μερικά, και στο θέμα της ανοσίας της αγέλης. Η οποία δεν θ’ αργήσει να έρθει, με τον ταχύ ρυθμό των εμβολιασμών και η οποία θα δώσει το πράσινο φως για άναμμα των φώτων στην νύχτα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα ενθαρρυντικά λόγια του :

«Δεν λέω ότι η πανδημία τελείωσε, η πανδημία είναι ακόμα εδώ και πρέπει να προσέχουμε, όσο γίνονται πάνω από 100.000 εμβολιασμοί κάθε μέρα, κάθε μέρα που περνάει έχουμε 100.000 συμπολίτες μας που αρχίζουν να αποκτούν ανοσία».

 Το ρεπορτάζ μας, που το προανήγγειλε αυτό… ΕΔΩ

Ακόμη ένα άλλο θετικό σημάδι, από τον κ.Γεωργιάδη, είναι ότι η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, από τα μέσα Μαΐου, με το άνοιγμα του τουρισμού, αναμένεται να ξεκινά από τα μεσάνυχτα αντί για τις 11 μ.μ.

Από όλα τα παραπάνω εκτεθέντα, περιμένουμε ότι στην φυσική και όχι στην αστροφυσική εξέλιξη του έργου, η επόμενη που θα “ελευθερωθεί”, θα είναι η νύχτα.

Διαβάστε επίσης : Όπως τα έχουμε πει- Προχωράνε οι εμβολιασμοί και δόθηκε το “ΟΚ” για μουσεία, σινεμά, θέατρα- Σειρά έχει η Νύχτα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.