Γιατί στα … μουγκά η εστίαση- Ο πραγματικός λόγος και πότε θα αλλάξει

Μετά από έξι μήνες λουκέτου, κάνει πρεμιέρα σήμερα με τραπεζάκια έξω, με αυστηρό ωράριο και χωρίς μουσική, η εστίαση…Και αυτό το τελευταίο, φυσικά, έκανε πολλές φωνές να πουν ότι δεν τους αξίζει αυτό. Είναι εντελώς παράλογο, ανούσιο, απαράδεκτο, καταστροφικό και… «τραγικό». Είναι σαν να θες να φτιάξεις καφέ, χωρίς καφέ, γίνεται; Είναι σαν να θες να παίξεις ποδόσφαιρο χωρίς μπάλα, γίνεται; Είναι σαν να θες να ανοίξεις μπουζούκια χωρίς τραγουδιστές, γίνεται; Τέτοιο μεγάλο ειδικό βάρος αποτελεί για την εστίαση η μουσική.

Και επειδή μας το ζητήσατε, να αναλύσουμε το σκεπτικό της εν λόγω απόφασης. Αυτό που θα σας πούμε είναι πως η κυβέρνηση πήρε χαμπάρι τα ήδη κανονισμένα πολλά party με djs από το μεσημέρι και τότε, το είδε από την άλλη και σου λέει “Πως θα τα ελέγξεις; θα φέρεις αστυνομία σε εκατοντάδες μαγαζιά ;” Και συμφώνησε πως δεν γίνεται να γίνει αυτό και επιπλέον ότι για την νύχτα, θα ήταν άδικο να της πουν ότι το αναβάλλεται επ’ αόριστον η σκέψη για πράσινο φως, λόγω της επικίνδυνης ανευθυνότης της εστίασης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν το πάρουμε βέβαια, ότι θα είναι θετική η επανεκκίνηση του έργου με την εστίαση, θα αλλάξει αυτό το στα…βουβά. Μέσα Μάιου, θα επιτραπεί να ακούγεται μουσική. Όπως το ωράριο. Με καλή θέληση, θα πάει 12 το βράδυ… και θα παραταθεί κι άλλο εντός του Ιουνίου. Και θα έχει κι άλλο τον Ιούλιο.

Διαβάστε επίσης : Σταμπουλίδης – Νύχτα : Αυτά που είχε στο μυαλό του, όμως δεν τα είπε…Και τα λέει το Tsipas Blog

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.