Κυβέρνηση : Αυτά που δεν είπε για την Νύχτα …Και τα λέει το Tsipas Blog

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης

Θετικό μήνυμα για την απαλλαγή από τους περιορισμούς στις οικονομικές δραστηριότητες έστειλε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης. Καθώς σε συνέντευξή του, στο Liberal, ξεκαθάρισε: «Βρισκόμαστε στην πιο σημαντική στιγμή για την πορεία εξόδου από την πανδημία».

Και εξήγησε: «Ο Μάιος είναι ο πλέον κομβικός μήνας και θεωρούμε ότι σε μερικές εβδομάδες θα έχει δημιουργηθεί ο κατάλληλος υγειονομικός χώρος, προκειμένου από τον Ιούνιο να ανοίξει πλήρως η οικονομία, δηλαδή να αρθούν και οι τελευταίοι περιορισμοί». Ο γενικός γραμματέας σχολίασε ότι οι αποφάσεις για το άνοιγμα του λιανεμπορίου -και από τη Δευτέρα του Πάσχα, της εστίασης- ελήφθησαν με στόχο να αποφευχθούν νέοι περιορισμοί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μίλησε μεταξύ άλλων και για την νυχτερινή διασκέδαση, λέγοντας πως, προς το παρόν, δεν μπορεί να γίνει αυτή η συζήτηση.

Επιβεβαιώνει ουσιαστικά το tsipasblog.gr που έχει τονίσει πολλάκις πως το μόνο σίγουρο είναι πως τίποτα δεν είναι… σίγουρο! Αλλά υπάρχει το άλλα εδώ. Που λέει πως υπό την προϋπόθεση, πρώτον, ότι δεν χαθεί η μπάλα και η σοβαρότητά στην εστίαση –που κάνει πρεμιέρα σήμερα– και κατά δεύτερον, πως έως το τέλος του Ιουνίου, θα έχει εμβολιαστεί το 45%-50% του πληθυσμού. Άρα, θα είναι αρκετό για να επέλθει η ανοσία, και μόνο τότε και έτσι, η πρόθεση της κυβέρνησης θα είναι να ανοίξει και η νύχτα. Και μάλλον με ωράριο μέχρι τις 2 σε αρχική φάση και μετά θα το κόψουν τελείως. Στην έκβαση αυτής της τροπής, όπως πληροφορούμαι, θα έχουν συμβάλει αποφασιστικά οι Μυκωνιάτες, οι οποίοι έχουν ήδη πει στην κυβέρνηση : “Τι θέλετε, να τρέξουν όλοι στις βίλες, σε prive party και να χάσουμε λεφτά και εμείς και εσείς ή να τους έχουμε εδώ με ελέγχους ;”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.