FEVER, 2003

Πήρατε χαμπάρι τη δουλειά ή κοιμόμαστε όρθιοι; Πολλά λέγονται κι ακούγονται, στην πιάτσα, για την νυχτερινή διασκέδαση, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο και βέβαιο. Το σίγουρο είναι πως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αλλά λογικό. Η κυβέρνηση δεν έχει αποφασίσει ακόμη τίποτα και δεν θα το κάνει προτού δει την επιδημιολογική πορεία και την οποία θα την συζητήσει με τους πασίγνωστους λοιμωξιολόγους. Φυσικά!.

Άρα, κρατήστε αυτό και να μην πέφτετε στην παγίδα στο τι λένε οι γύρω γύρω, όπως και το άλλο. Ο κορωνοϊός αποφασίζει πρώτος από όλους, μετά οι γιατροί, μετά η κυβέρνηση, πολύ μετά ο επιχειρηματίας και τελευταίος ο τραγουδιστής. Ποιος τραγουδιστής;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το FEVER του Παπαγεωργίου. Μ΄ άλλον τιμονιέρη, δεν θα είχε το 2003 Ρουβά-Τσαλίκη (στα πολύ φόρτε ρους) και από κάτω, πρώτο τραπέζι πίστα, Λάκη Λαζόπουλο με Σμαράγδα Καρύδη. Αυτή είναι η αλήθεια. Το Fever χωρίς τον Παπαγεωργίου δεν θα έφτιαχνε τα έργα που έφτιαξε. Ούτε θα άφηνε εποχή. Αυτά που κάνει τώρα ο Βέρτης και ο Ρέμος, τα έκανε πρώτος ο Παπαγεωργίου, πριν 20 χρόνια. Έτσι, για να ξέρουμε τι λέμε.

Το στιγμιότυπο από το παρελθόν δημοσιεύτηκε στο instagram, τόσο του Τσαλίκη, όσο και του Λαζόπουλου.

Διαβάστε επίσης : Η «σιωπή» του Παπαγεωργίου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.