Το πολύ μεγάλο …έργο, για τη νύχτα, έρχεται- Πληροφορίες μόνο εδώ

«Σε σχέση με παλαιότερα, τώρα, που λήγει, κατά κάποιο τρόπο, η καραντίνα, βλέπω στην Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, στην Πάτρα, αλλά και σε άλλες περιοχές, μεγαλύτερη κινητικότητα. Και την κινητικότητα αυτή, την μεγάλη, την βλέπω, από ανθρώπους, οι οποίοι, είτε προϋπήρχανε, αλλά βρισκόντουσαν πολύ πίσω στην ιεραρχία και οπότε θέλουν να ανέβουν, είτε από καινούργιους επιχειρηματίες. Από καινούρια σχήματα, που θα πρωτομπούν. Με consept και με project, τα οποία δεν τα είχαμε συνηθίσει».

Ξεκίνησα με ένα κομμάτι από την συνέντευξη του νομικού Θέμη Λάζου, στο Tsipas Radio, όχι τυχαία. Καθόλου άσχετα. Είπε τη λέξη «κινητικότητα». Την ατάκα του Λάζου, επιβεβαιώνει το Τσίπας Μπλοκ. Η γνωστή ομάδα του Casper στη Θεσσαλονίκη. Οι τύποι, την ώρα που της νύχτας ο πλανήτης είναι ακίνητος, οι έρευνες μας, παρατηρήσαν ότι έχουν απωθημένο, ρεαλιστικό και πραγματικό, όχι απλά φιλολογικό, να ανέβουν κι άλλο στη σκάλα. Ανοίγουν club, μπουζούκια, εστιατόρια. Όλα μαζί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το έργο αυτό, το μεγάλο, το πολύ μεγάλο, θα γίνει στο ιστορικό πολυχώρο Μύλος στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, που έχει περάσει στον πλήρη έλεγχο του Ιβάν Σαββίδη. Με τον Σαμπάνη να πάει εκεί Σεπτέμβριο…Και τον Κώστα Ματσίκα, τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Έναστρον και που έχει τον γνωστό τραγουδιστή, να είναι συνεννοημένος φυσικά.

Έγραψα πολλά. Μάγκες μου, αυτά πρέπει να τα ξέρετε. Για την ώρα. Γιατί; Έχει και συνέχεια το έργο.

Διαβάστε επίσης : Με Ρέμο πιο εύκολα ανοίγουν οι δρόμοι- Το ξενοδοχείο και το εστιατόριο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.