Η κωλοτούμπα της κωλοτούμπας ώ κωλοτούμπα! Ολική αναδίπλωση από Λιάγκα για την Πάολα- Αναγκάστηκε μετά την παρέμβαση του Τσίπας Μπλοκ – Δείτε το με τα μάτια σας! Έχει πολύ γέλιο (video)

Μαγκιά. Η μαγκιά να πούμε, για να πούμε. Γιατί πουλάει πολύ. Το κλίμα είναι υπέρ. Θα γίνουμε ήρωες. Να βάλεις κάτω τον τραγουδιστή και να του αλλάξεις τον αδόξαστο. Και να να του κάνεις την πιο σκληρή κριτική. Γιατί τραγούδησε, όχι μέσα στο τριήμερο εθνικό πένθος, που όρισε η Κυβέρνηση, για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Αλλά μετά το πέρας του, το Σάββατο 11 Μαρτίου. Και το ξεκαθάρισε «Θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, να πάνε στο νοσοκομείο της Λάρισας». Αλλά να αφήνεις στην απ’ έξω τον εαυτό σου, τον άξιο αρνητικού σχολιασμού και σκληρών επικρίσεων. Που κανονικά πήγες στη δουλειά σου, δεν την άφησες καμία ημέρα. Όχι, ρε, μάγκα. Δεν ξηγιέσαι σωστά.

Πανούργος γάτος ο Γιώργος Τράγκας, έκανε επιεική επανάσταση, την μεγαλύτερη, από τότε που εμφανίσθηκε ως δημοσιογράφος. Για να πάρει το κόσμο με το μέρος του, που ποτέ δεν τον είχε, μια ζωή στην μπούκα τον είχαν. Και τα κατάφερε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μα η χαρά του δεν κράτησε για πολύ. Έπιασε τόπο το δημοσίευμά του tsipas blog. Καραμπινάτη υποκρισία είχε τίτλο. Βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στη νύχτα. Και αυτό, ανάγκασε τον Λιάγκα, να κάνει την κωλοτούμπα της κωλοτούμπας ώ κωλοτούμπα! Αναρωτιέται ποιος κατηγόρησε την Πάολα, που τραγούδησε στο Fever, μετά τα Τέμπη. Ενώ πριν λίγες μέρες, ο ίδιος άνθρωπος μιλούσε για ντροπή. Είναι απίθανος, θεούλης !

Δείτε το με τα μάτια σας! Έχει πολύ γέλιο.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.