Βιάστηκαν, ως συνήθως, και έφαγαν τα μούτρα τους! Το ‘πε και το ‘κανε η Πάολα : Δώρισε τα χρήματα που υποσχέθηκε στους τραυματίες της ΜΕΘ- Οικονομική βοήθεια ωστόσο σε αυτές στις οικογένειες, δεν πρόσφερε μόνο η τραγουδίστρια, αλλά και το αφεντικό του νυχτερινού κέντρου Fever, Θανάσης Παπαγεωργίου, στο οποίο η ίδια εμφανίζεται και μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία- Δηλαδή, όπως τα είπε το tsipasblog

Ο Ινδός γκουρού Ραζνίς, γνωστός επίσης ως Acharya Ραζνίς, η Μπαγκουάν Σρι Ραζνίς και αργότερα ως Όσσο (1931-1990) λέει πως μόνο το ψεύτικο και το αβέβαιο δημιουργούνται γρήγορα, όπως στην αλυσίδα συναρμολόγησης. Ενώ για κάτι αληθινό χρειάζεται χρόνος.

Όμως και με την περίπτωση της Πάολα. Το βράδυ του Σαββάτου (4/3), που εμφανίσθηκε στο νυχτερινό κέντρο Fever, σε αντίθεση με τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος δήλωσε πως θ’ απέχει από την πίστα για ακόμα μια ημέρα, εξαιτίας της τραγωδίας στα Τέμπη. Η τραγουδίστρια δεν πρόλαβε να το πει, πως ο σκοπός της είναι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εμφάνισή της, να δοθούν στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται οι περισσότεροι από τους τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαδικασία που δεν γίνεται σε μια ημέρα, απαιτεί κάποιες ενέργειες, το tsipasblog.gr το αποσαφήνισε. Αλλά τα κοράκια και οι υποκριτές, δεν κρατήθηκαν, τα έφεραν όπως ήθελαν, όπως τους συνέφερε, να βγουν αυτοί οι ήρωες. Που όποιος έχει στοιχειώδη γνώση περί των νυχτερινών, πρόλαβε με έκπληξη να αναρωτηθεί «μα την Πάολα βρήκαν; Έλεος! Δε λέγονται αυτά που είπαν».

Μόνο που το παραμύθι τους δεν διήρκησε πολύ, αφού η μεγάλη καρδιά, πίσω από την μεγάλη τραγουδίστρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», τήρησε την υπόσχεση της. Που σημαίνει, πως οι οικογένειες των έξι τραυματιών της μονάδας εντατικής θεραπείας, έχουν πάρει τα χρήματα από την αρχή της εβδομάδας. Οικονομική βοήθεια ωστόσο σε αυτές στις οικογένειες δεν πρόσφερε μόνο η τραγουδίστρια, αλλά και το νυχτερινό κέντρο στο οποίο η ίδια εμφανίζεται.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Γιάννης Πλούταρχος στο stage του Fever (Λαγουμιτζή 25, ΑΘήνα) 210 9217331

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και όρθια άτομα

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Πάολα στο stage του Fever (Λαγουμιτζή 25, ΑΘήνα) 210 9217331

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.