H Πάολα στα επαγγελματικά της! Μια φανταστική χρονιά στο Fever και γιατί όχι να μην επαναληφθεί- Πριν από αυτό, μεσολαβεί η άνοιξη, και ο Γκόγκος, που μπήκε στο Orama, την θέλει πολύ- Αλλά είναι και η Αμερική στη μέση

Έγινε και αυτό. Να κατηγορήσουν την καρδιά της Πάολα. Την κατηγόρησαν, με ένα κάρο βλακείες, οι υποκριτές. Ε, ποιους περίμενες. Ο κόσμος, όμως, τους έχει πάρει χαμπάρι, ξέρει τα πάντα, δεν έχει την τέλεια άγνοια.. Αλλά ας το αφήσουμε πίσω αυτό, μην το πολυτραβήξουμε.

Μόνο στα επαγγελματικά της θα μείνω. Φοβερή, ουσιαστική και κλασάτη είναι η φετινή χρονιά, που κάνει στο Fever, του Θανάση Παπαγεωργίου. Πολλές ήταν οι φορές στο παρελθόν, που είχαν κάνει κουβέντα, να δουλέψουν μαζί, όμως δεν έκατσε. Αυτό έγινε φέτος, και επειδή η πρώτη τους φόρα είναι μαγική, πριν τελειώσει αυτή η σεζόν, τα έχουν πει και για το χρόνου. Για να δούμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο μάνατζερ της Πάολα, Φώτης Ζογλοπίτης, πολύ γρήγορος στις κινήσεις του, με πολλά τα ένσημα σε αυτή τη δουλειά, την απαιτητική, που αλλάζει κάθε μέρα, καμία σχέση δεν έχει με το παρελθόν. Για την ώρα, παντως, είναι στην μελέτη ενός άλλου πλάνου. Αυτού για το πως θα συνεχίσει η μούσα του, για μετά το Fever, εκεί κοντά στο Πάσχα. Σκέψεις και προτάσεις αρκετές, αλλά οι πιο κοντινές είναι αυτές : Στο Orama στη Θεσσαλονίκη, την θέλει πολύ ο Βασίλη Γκόγκος, που μπήκε ως συναίτερος του Μπούλη, μετά την αποχώριση Βέρτη. Είναι και η Αμερική στη μέση.

Αναμένουμε τι θα επιλέξει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.