Κανένα πρόβλημα με τον Παπαγεωργίου

Τριαντάφυλλος- Θανάσης Παπαγεωργίου

Τα πράγματα είναι απλά. Απλούστατα. Ο Τριαντάφυλλος τα είχε μεν βρει σε φάση πρώτη με τον Θανάση Παπαγεωργίου, όπως το πρωτογράψαμε, όμως δεν τα βρήκε στην δεύτερη φάση. Στην πιο κρίσιμη, που αφορούσε το μαγαζί που θα τον φιλοξενούσε. Διαφορετικά να ήταν στο πιο… πρεστιζάτο Fever, με Βίσση-Βανδή, την ένωση που συζητείται πολύ και έντονα, και πριν το δούμε επισήμως. Και εντελώς άλλο, στο μυαλό του Ντάφυ, η σκέψη να είναι το πρώτο βιολί, πλαισιωμένος από κάποια νερά παιδιά από το House of Fame, το τελευταίο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ….στο Lido. Το παλιό ιστορικό νυχτερινό κέντρο, στην Λεωφόρο Συγγρού και αυτό, που απέκτησε πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, υπό άκρα μυστικότητα, ο Παπαγεωργίου. Ο Πρόεδρος ήθελε μόνο Fever, αλλά δεν ήθελαν κάποιοι άλλοι, μετά του προτάθηκε το Lido, και εκεί ξενέρωσε.

Μαθαίνοντας την εξέλιξη, μπήκε σφήνα ο κος Τσακουμάκος, του έδωσε ότι ζήτησε, λεφτά πολλά μπροστά, σε βαλιτσάκι, υπόσχεση για πρώτη γραμμή στα μαγαζιά του (Κέντρο Αθηνών – Estate) και για δισκογραφικό σπρώξιμο, και τον έκλεισε. Τόσο απλά και τόσο κατανοητά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να μην ακούτε τον κάθε φοιτητή, άσχετο με την νύχτα. Ότι προέκυψε πρόβλημα με τον Παπαγεωργίου. Δεν έγινε ποτέ αυτό. Κανένα θέμα και κανένα πρόβλημα.

Χθες μας επιβεβαίωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, σήμερα ο Νάσος Γουμενίδης. Με τον οποίον, ούτε φίλοι είμαστε, ούτε στα ίδια στρατόπεδα.

Γράφει στο blog του (nassosblog.gr) :

“Με τον Γιάννη Τσακουμάκο στο «Estate» ή στο «Κέντρο Αθηνών» θα συνεργαστεί τελικά ο Τριαντάφυλλος. Και αυτό γιατί παρά την πολύ καλή πρόταση που είχε από τον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου, φαίνεται πως δεν υπήρχε χώρος για το σχήμα του «Fever» όπου όπως όλα δείχνουν θα τραγουδήσουν μαζί η Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή.

Οι δύο καλλιτέχνιδες όπως ακούγεται στο παρασκήνιο δεν ήθελαν να συνεργαστούν με τον Τριαντάφυλλο.

Όχι γιατί έχουν κάποιο πρόβλημα μαζί του αλλά για τον απλούστατο λόγο πως ο Τριαντάφυλλος με τη φόρα που έχει από το «Survivor» δεν θα μπορούσε να έχει το χρόνο που θα ήθελε και εκείνος στο σχήμα.

Ένα ίσως μικρό αντρικό όνομα προστεθεί στο σχήμα καθώς οι δύο τραγουδίστριες θα έχουν σχεδόν όλο το πρόγραμμα πάνω τους. Και με κοινές εμφανίσεις και ντουέτα αλλά και σόλο η κάθε μια παρουσιάζοντας το πρόγραμμά της.”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.