Ο Κωνσταντινίδης ξέρει από Νύχτα

Στέφανος Κωνσταντινίδης- Τριαντάφυλλος- Γιάννης Τσακουμάκος

Δεν είναι άσχετος με την πιάτσα της νύχτας, δεν είναι μακριά από τους επιχειρηματίες και τους τραγουδιστές, δεν είναι σαχλός, δεν κάνει αυτά που κάνουν οι άλλοι, να πει κάτι απλά για να ακουστεί, χωρίς να το έχει τσεκάρει πρώτα. Και αυτό έκανε, σήκωσε το τηλέφωνο και ρώτησε. Είναι ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, και στο πολύ καυτό θέμα των ημερών, του Τριαντάφυλλου, ο οποίος από σχεδόν σίγουρος στον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου, κατέληξε στην αγκαλιά του Γιάννη Τσακουμάκου, ο οποίος τον σκέφτεται με Γαρμπή-Σχοινά στο Estate. Και δεν το περίμενε κανείς αυτό. Είπε ακριβώς τα ίδια με το Tsipas Blog (ΕΔΩ).

Είπαμε, ο Στέφανος, που ξέρει από Νύχτα, από το πάνελ της ” Η φωλιά των Κου Κου”, στο Star, ανέφερε :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Θυμάστε που σας είπα ότι συμφώνησε να είναι με Βίσση Βανδή; Τούμπα Γιάννη τα καράβια. Προσέξτε, ο Τριαντάφυλλος φτάνει να υπογράψει για την συνεργασία που σας είπα την Παρασκευή, κι εκεί του λέει ο επιχειρηματίας, “υπάρχει προβληματάκι. Η ομάδα που έχει στήσει το Βανδή-Βίσση, θεωρούν ότι δεν ταιριάζεις”. Είναι πολλοί οι εμπνευστές αυτού του σχήματος, κι όχι μόνο αυτοί που ξέρουμε. “Έχω ένα καινούριο μαγαζί, μόνο για σένα, πιο μικρό θα σε βάλω πρώτο όνομα”. Ο Τριαντάφυλλος είπε “όχι. Εγώ επέστρεψα για να είμαι σε μεγάλες πίστες”. Την ίδια στιγμή είχε μιλήσει και με δεύτερο νυχτερινό επιχειρηματία, και του λέει “έλα εδώ αγόρι μου, εγώ έχω την μεγαλύτερη γωνία στην Πειραιώς και estate”. Ιδού και η φωτογραφία, Σχοινάς-Γαρμπή, το θυμάστε, λόγω του covid δεν ξεκίνησε τον Νοέμβρη. 90’s-millenium λοιπόν το σχήμα. Χτες το βράδυ υπέγραψαν 3+2 χρόνια, πρωί πρωί μίλησα με τον Τριαντάφυλλο, μου το επιβεβαίωσε…», κατέληξε.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.