«Γερό» πορτοφόλι, η μόνη λύση για Παναχαΐκή

«Γερό» πορτοφόλι, η μόνη λύση για Παναχαΐκή

Ας μιλήσουμε σταράτα. Το οικονομικό πρόβλημα στην Παναχαΐκή δεν θα λυθεί με τον παλαίμαχο άσο των Ολυμπιακού, Άρη, Πανιωνίου και Ατρομήτου, Ραφίκ Τζιμπούρ. Άντε και να φέρει τους επιχειρηματίες που λέει.

Το φάρμακο, το μοναδικό της θεραπείας είναι να βρεθεί επενδυτής. Αυτόν χρειάζεται η Παναχαΐκή. Όχι κάποιον χρηματοδότη, χορηγό, σωτήρα, ευεργέτη. Κάποιον που να ποντάρει στην εμπορική δυναμική των Πατρινών, στην οπαδική πελατεία του, ας είναι και Παναιγιάλειος, και Διαγόρας Βραχνέικων ο επιχειρηματίας που θα αναστήσει το βαριά τραυματισμένο ελάφι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τη σωτηρία, που πιθανόν να εξελιχθεί σε αποτυχία, σε καταστροφή, την φέρνει μόνον ένα «χοντρό» πορτοφόλι. Του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, του Γιάννη Καϋμενάκη στον Αστέρα Τρίπολης, του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, του Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό, του άγνωστου Αγρινιώτη της Σουηδίας- Φώτη Κωστούλα στο Παναιτωτολικό, του τάδε στην άλφα επαρχιακή ΠΑΕ, του δείνα στην βήτα νησιώτικη ΠΑΕ.

Μπίζνες κάνει η Παναχαΐκή. Εμπορική ανώνυμη εταιρία είναι. Όχι κόμμα πολιτικό που κάθε μέρα σαλιαρίζει αέρα πατέρα λόγια για τον λαό, και παραμύθι φούρναρης παρεμβαίνει στο δημόσιο βίο της χώρας. Ως κανονική, λοιπόν, επιχείρηση η Παναχαΐκή χρειάζεται επενδυτή. Λεφτά.

Διαβάστε επίσης : Ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην Παναχαΐκή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.