Νέα εποχή για τις μαρίνες Φλοίσβου-Ζέας: Περνούν στη CVC Capital Partners

Νέα εποχή για τις μαρίνες Φλοίσβου-Ζέας: Περνούν στη CVC Capital Partners

Μια νέα εποχή έρχεται για τις μαρίνες Φλοίσβου, Ζέας, Λευκάδας και Γουνιών Κέρκυρας, καθώς η CVC Capital Partners μέσω του CVC Fund VII, εξαγόρασε τις δραστηριότητες της D-Marin σε Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κροατία.

Στη συμφωνία ορίζεται ότι, η εκμετάλλευση των τεσσάρων αυτών μαρινών, καθώς και ακόμα τριών στην Κροατία και τεσσάρων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα περάσει στα χέρια της CVC Capital Partners.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σημειώνεται ότι μέχρι πρότινος η D-Marin, που εδράζει στην Κωνσταντινούπολη, εκμεταλλεύεται premium μαρίνες σε Ελλάδα, Κροατία, Μαυροβούνιο, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, υπό την «σκέπη» της Dogus.

Σε δηλώσεις του ο István Szőke της CVC Capital Partners, ανέφερε ότι πρόκειται για την πρώτη επένδυση της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα, και κίνητρο για την επένδυση
αυτή ήταν η γεωγραφική διαφοροποίηση της D-Marin με premium μαρίνες της Μεσογείου και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Από πλευράς D-Marin, o Burak Baykan δήλωσε, “χαιρόμαστε που εξασφαλίσαμε τη στήριξη της CVC, έναν μεγάλο παγκόσμιο επενδυτή, προκειμένου να επεκτείνουμε την D-Marin σε διεθνές επίπεδο και να πάμε στο επόμενο επίπεδο”.

Να σημειωθεί ότι η ολοκλήρωση της συμφωνίας υπόκειται στις σχετικές κυβερνητικές εγκρίσεις.

-από banks.com.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.