Ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην Παναχαΐκή

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην Παναχαΐκή

Ο κόσμος της Παναχαΐκής θέλει να ξαναδεί την ομάδα στα σαλόνια της Α’ Εθνικής. Να κτυπάει την άνοδο με αξιώσεις, όχι να πλασάρεται 9η, επειδή έχουν ήδη πέσει ο Απόλλων Πόντου και η Κέρκυρα. Κυρίως, όμως, το μαράζι των Πατρινών είναι η μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ότι έχασαν την επαφή με τους μεγάλους, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΆΕΚ, τον ΠΑΟΚ. Ότι ουσιαστικά αποκόπηκαν από τις διακρίσεις, αντιμετωπίζοντας τους “πρωτοκλασσάτους”.

Να, γιατί θα ήθελαν κάποιον με βαρύ και φορτωμένο πουγγί. Κάποιον που θα ρίξει εκατομμύρια για να ξαναγίνει… Παναχαΐκή η Παναχαΐκή!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια, λοιπόν, θα είναι η επόμενη μέρα της Παναχαΐκής, μετά την είδηση ότι ο Καλογερόπουλος φεύγει γιατί δεν μπορεί μόνος του, που πρώτο το tsipasblog.gr έγραψε. Ήταν συμμαχική-πολυμετοχική και Κατσουρανική η Παναχαική, έγινε Δροσική και κατέληξε Καλογεροπουλική

Ποια η επόμενη ημέρα, το ερώτημα. Πλέον, χωρίς Καλογερόπουλο. Απάντηση δεν υπάρχει. Το χειρότερο για τους φίλους της ομάδας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.