«Ψήνεται» η πιο μεγάλη μεταγραφή !

«Ψήνεται» η πιο μεγάλη μεταγραφή !

Φωτιά τα πρωτοσέλιδα θα έπαιρναν, αν ήξεραν τι συμβαίνει στην νυχτερινή πιάτσα. Μιλάμε ότι γίνεται ένα πολύ χοντρό παιχνίδι, όμως ποιος ξέρει τι γίνεται και ποιους αφορά. Για ποιους εννοώ;

Επί του πιεστηρίου, που λέγανε παλιά στις εφημερίδες. Πάρα πολύ μεγάλο όνομα της πίστας, τραγουδιστής κολοσσός, σκέφτεται να διακόψει τη συνεργασία του με τον επιχειρηματία, που πορεύονται μαζί τα τελευταία χρόνια, αφού θεωρεί πως δεν τον στηρίζει όσο θα έπρεπε. Εξού και οι γκρίνιες για την φετινή χρονιά, που οι «επίσημες» μετρήσεις δεν είναι σε αντίστοιχη καλή θέση των προηγούμενων σεζόν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες το χώρο, ο τραγουδιστής, που έχει τα δικά του υψηλά εμπορικά κριτήρια και παίζει σύμφωνα με τις επιχειρηματικές και καλλιτεχνικές του προτιμήσεις, μιλάει με άλλον επιχειρηματία . Ο οποίος, σε όλες τις συνεργασίες του ενδιαφέρεται μόνο για τις θεαματηκότητες. Μόνο για τη κορυφή του βουνού!

Άλλα, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το ενδιαφέρον, άλλωστε, πολλές φορές παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο. Αλήθεια, τι…καινούργιο και πόσο…προχωρημένο θα είναι τα πρότζεκτ της συνεργασίας τους, αν βέβαια βγει ο «λευκός καπνός» ; Φοβάμαι ότι θα πέσουν τα τσιμέντα.

Είπαμε. Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Ο τραγουδιστής άνθρωπος είναι κι αυτός, επαγγελματίας, και στο χώρο του έχει πέσει η πιο μεγάλη κρίση από την κατοχή μέχρι σήμερα. Τα πάνω έχουν έρθει κάτω. Υπό διάλυσιν το πρώτο προϊόν της Ελλάδος μετά την μεταπολίτευση, η νυχτερινή διασκέδαση. Υποφέρουν σχεδόν όλοι (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) που 200 χρόνια κάνουν πρωταθλητισμό σε διαφορετικά κέντρα. Ε, λογικό θα είναι να προτιμήσει το “χοντρό” πορτοφόλι.

Διαβάστε επίσης : Μόνο στο Tsipasblog! Το «κρυφό» όραμα του Βέρτη – Φτιάχνει ολόκληρο «χωριό» και αλλάζει την νύχτα!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.