Τι κάνει ο άνθρωπος, ρε;

Δώσε μου εσύ, κύριε αναγνώστα, τη δική σου εξήγηση στο φαινόμενο. Περί φαινομένου, βέβαια, πρόκειται, να μην έχεις προλάβει να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται, με ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά έχεις μείνει, τσιμπιέσαι, λες δεν μπορεί. Κι όμως μπορεί. Και έχει έρθει και η άλλη βομβά, και άλλη, και άλλη, και σταματημό δεν έχει. Τις πετάει στον αέρα, στον ουρανό της νυχτερινής Πάτρας, και κάνουν θόρυβο και μάλιστα μεγάλο, μέχρι το σύμπαν Αθήνα φτάνουν. Και τα social media την πέφτουν, σαν τα γεράκια να αρπάξουν το ψωμοτύρι. 

Φαινόμενο; Φαινομενάρα, δικέ μου. Εσύ τι λες, κι εσύ πες μας τη γνώμη σου, όποιος προλάβει να σχολιάσει, να αναλύσει τo Φαινόμενο.. Την Φαινομενάρα. Πέμπτη 14 Ιουλίου, ανακοίνωσε Πάνο Κιάμο, στο W στην παραλία του Ρίο, o Παναγιώτης Λου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Παράλληλά έχει κάνει γνωστό τον ερχομό : Αναστασίας, Νίκου Απέργη, Σταν, Γιώργου Παπαδόπουλου, Κατερίνας Στικούδη – Ελευθερίας Ελευθερίου, Τάμτα, Στέλιου Ρόκου, Έλενας Παπαρίζου, Δέσποινας Βανδή, Χρήστου Μενιδιάτη. Hawk. Light. Trannos, Fly Lo. Mc Daddy. Προηγήθηκε με επιτυχία μεγάλη ο Ηλίας Βρεττός.

Αυτό λέγεται μεγαλεία. Σκέτη μεγαλεία. Που τα έχει ξαναδεί τέτοια κόλπα η Πάτρα… Σε 100 χρόνια και αν, θα τα ξαναδεί.

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί.. Σιγά που θα σταματούσε. Πέγκυ Ζήνα, Κυριακή 14 Αυγούστου. Και το πιο τρελό από όλα. “Έχω κρατήσει μια ημερομηνία και 40 χιλιάδες ευρώ. Για να έρθει να με βρει, αφού ακυρώσει” είπε από το Facebook και όλοι ψάχνονται ποιον εννοεί..

Τι είπε ο άνθρωπος, ρε; Τι κάνει ο άνθρωπος, ρε;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.