Υποσχέθηκε Κιάμο, και σε λιγότερες από 24 ώρες, πάτησε το κουμπί : Πέμπτη 14 Ιουλίου

Πάνος Κιάμος - Παναγιώτης Λου

Να ξέρουμε τι λέμε. W δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο Λου, που μπήκε στο πρωτάθλημα, με σκοπό, όχι απλά να το διεκδικήσει, όχι απλά να το πάρει. Δεν το λέμε καν, ήταν αυτονόητο. Δεδομένο. Όταν πήρε την απόφαση, να γίνει μεγαλομέτοχος στο εν λόγω μαγαζί, στην παραλιακή ζώνη του Ρίου, που δεν βίωνε και τις καλύτερες του μέρες. Με εξαίρεσή μόνο μια χρόνια και με άλλη ομάδα, έχει πολλά χρόνια να δει το πρωτάθλημα, έβαλε τον στόχο, τον εξής. Να τον βλέπει, έστω να ακούει το όνομα του, η λογική και να σηκώνει τα χέρια ψηλά! Να αρχίζει να τρέχει σαν τρελή. Και θα σηκώσει, κι θα τρέξει πολλές φορές, δηλαδή, όσο ποτέ καμία άλλη προηγουμένως. Όσο χρόνια υπάρχει η νύχτα στη Πάτρα. Μια σεζόν του Λου, θα είναι μαζί όλα τα άλλα.

Αυτός που ξέρει, που έχει καθαρό μυαλό, δηλαδή δεν είναι προκατειλημμένος, υπέρ ή κατά του Λου, το καταλαβαίνει κι περισσότερα! Τι να του πουν οι στημένες πληροφορίες και η προπαγάνδα. Όποιος έχει μάτια, βλέπει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εκεί έφτασε το πράμα. Δεν είναι να υποσχεθεί κάτι, και να περιμένει αιώνες να το κάνει. Επί τόπου θα του κάνει, στιγμή δεν περιμένει, ακόμη και από στην εξορία που είναι. Τι μας είπε χθες το βράδυ, από το Facebook και πάντα με την μορφή ιστορίας ; “Και ο Πάνος Κιάμος, θα εμφανιστεί στο W Rio. Αύριο η ημερομηνία”.

Σήμερα την έδωσε. Πέμπτη 14 Ιουλίου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.