Μύκονος: Άγριο ξύλο για τις παράνομες σωληνώσεις που μολύνουν τη θάλασσα

Αφορμή της διένεξης ήταν καταγγελίες στο Λιμεναρχείο και στην Αστυνομία για μεγαλοξενοδόχο του νησιού ο οποίος πετούσε τα όμβρια ύδατα στη θάλασσα.

Χοντρό επεισόδιο μεταξύ Μυκονιατών συνέβη πριν από λίγες ώρες στη περιοχή Κόρφος στο νησί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, αφορμή της διένεξης ήταν καταγγελίες στο Λιμεναρχείο και στην Αστυνομία για μεγαλοξενοδόχο του νησιού ο οποίος πετούσε τα όμβρια στη θάλασσα. Συγκεκριμένα, υπάλληλοι της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Μυκόνου, επιχείρησαν σήμερα το πρωί να ξηλωσουν τις παράνομες σωληνώσεις με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση από τον ίδιο τον ξενοδόχο.

Μάλιστα ο γιος του ξενοδόχου φέρεται να χτύπησε με σφαλιάρα τον πρόεδρο του Σωματείου Σκαφών, όταν εκείνος προσπάθησε να τραβήξει βίντεο τον ξυλοδαρμό του γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΜ τη στιγμή που προσπαθούσαν να αποξιλωσουν τις παράνομες σωληνώσεις. Ο πρόεδρος του Σωματείου Σκαφών κατέφυγε στις αστυνομικές και λιμενικες Αρχές και κατέθεσε μήνυση κατά των δραστών της επίθεσης.

Οι παράνομες σωληνώσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος είχαν τοποθετηθεί πάνω στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Επιχείρησης ύδρευσης. Εκεί δηλαδή που έχει σωλήνες η ΔΕΥΑΜ για να παίρνει νερό για τις αφαλατώσεις. Είχε ζητηθεί και εγγράφως στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου να τις αφαιρέσει ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα να φτάσουμε στα σημερινά έκτροπα με τον ξυλοδαρμό του προέδρου Ομίλου Σκαφών, Μαθιου Κουσαθανα, ο οποίος μετά την επίθεση μετέβη στην Υποδιευθυνση Αστυνομίας Μυκόνου για να καταθέσει μήνυση.

Μήνυση προς τον ξενοδόχο έχει καταθέσει και ο γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΜ για εξύβριση και χειροδικία.

-protothema.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.