Η στιγμή και το τραγούδι, να τα πάρει όλα

Ο κόσμος του Νικηφόρου, πετάει στα ουράνια. Αντιληπτό. Το λιγότερο είναι ότι ο αγαπημένος του τραγουδιστής, πέτυχε αυτό που λίγοι πίστευαν, αλλά του άξιζε, με τις μεγάλες δυνατότητες που έχει. Θρίαμβο πέτυχε. Κραυγαλέο.. Επιτυχία που βγάζει μάτια. Καλύτερος από κάθε άλλη φορά. Καλύτερος από όλες τις προηγούμενες σαιζόν. Αυτό που προκαλεί έξαψη, συναισθημάτων, αληθινή και τραυματική, είναι ότι ο Νικηφόρος βγάζει μάτια. Άλλαξε κατηγορία, πήγε στη μεγάλη. Ξεκίνησε στο Voodoo, χειμώνα στις αρχές, κορυφώθηκε στο Deliah club, στη Θεσσαλονίκη, άνοιξη στις αρχές. Και τώρα, στις αρχές του καλοκαιριού, που ξεκίνησε στο καλοκαιρινό Voe, φούντωσε για τα καλά.

Η κατάλληλη χρονική στιγμή είναι λοιπόν. Όλα είναι υπέρ του. Για να βγάλει νέο τραγούδι, για να κάνει το γκρέμσιμα το μεγάλο, το καλό. Πώς θα γίνει ; Με καψούρα, εύκολα, κατανοητά πράγματα. Μ’ άλλα λόγια, το “Ζω ή Έχω Πεθάνει”. Την οποία υπογράφουν ο Βασίλης Γαβριηλίδης και η Αγγελική Μακρυνιώτη, σε μουσική και στίχους, αντίστοιχα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κυκλοφοράει σε λίγες μέρες . Πάρτε ένα δείγμα :

Ζω ή έχω πεθάνει το ίδιο μου κάνει
Ποτέ δε θα αντέξω πως είσαι αλλού
Ουρανός ήταν πάλι το ίδιο μου κάνει
Τι μέσα τι έξω μου λείπεις
Παντού Μου λείπεις παντού

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.