Επεισόδιο, επεισόδιο, η εξέλιξη του έργου

Τι σας είπα, για ιστορικό μαγαζί της νυχτερινής Αθήνας, πως είναι πολύ κοντά, πιο κοντά από ποτέ, στο να πάει στα χέρια παίκτη, που δεν είχε καμία, μα καμία προηγούμενη εμπειρία, με τον χώρο αυτόν, αλλά βασίζεται στο ότι δεν φοβάται να ρισκάρει, είναι τυπικότατος στις υποχρεώσεις του και οικονομικά υπερδύναμη; Καλά ότι θα το ανακαινίσει ολοκληρωτικά, ριζικά, εντελώς, λουκούμι για την ελίτ, δεν το συζητάμε, είναι αυτονόητο. Το ότι μιλάει και είναι κοντά πολύ με τον σοβαρό και ποιοτικό Χρήστο Μενιδιάτη, είναι αλήθεια, έχει βάση.

Και το παιχνίδι πλέον παίζεται για το ποιος ή ποια θα τον στελεχώσει. Στο τραπέζι πάνω, έχουν πέσει πολλά ονόματα και μόνο πρώτης γραμμής. Με τελευταία την Josephine, για την οποία, θα διαβάσατε πως το deal έκλεισε, για τον χειμώνα, με Μενιδιάτη μαζί. Το διάβασα και εγώ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και για αυτό, σήκωσα το τηλέφωνο και ρώτησα τον δικό μου, αν ισχύει. Η απατήσω του “Όλα παίζουν για όλους. Θα δούμε…”

Επεισόδιο, επεισόδιο, η εξέλιξη του έργου. Σήμερα θα δοθούν τα λεφτά και υπογράφονται τα συμβόλαια. Καπάκι μετά θα “σηκωθεί” από το Tsipas Blog, για το ποιος είναι ο μέγας επιχειρηματία και ποιο το νυχτερινό κέντρο που έχει γράψει μεγάλες στιγμές, και μόνο μετά από αυτά τα δύο, θα πούμε και για το σχήμα.

Οπότε… Λίγο υπομονή ακόμη..

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.