Λίγο ακόμα – Για να ακουστεί στην Νύχτα, ο πιο ισχυρός ήχος βόμβας, που δεν είχατε ποτέ φανταστεί !

Παίκτης ικανός για όλα. Ο παίκτης. Ο παικταράς, χωρίς υπερβολή. Δεν κωλώνει πουθενά. Αυτούς που πρέπει να ρωτήσεις, θα σου πουν ότι :

“Δεν δείχνει τίποτα στο instagram. Είναι λάτρης της σιωπής. Δεν υπάρχει πιο εκφραστική, πιο εκδηλωτική κραυγή από τη σιωπή. Παθαίνουν οι άλλοι που τον βλέπουν σιωπηλό. Δεν ξέρουν τι τριγυρνά μέσα στο κεφάλι του. Άρα, από την μια μεριά, μπορούμε με σίγουρα να πούμε ότι δεν τον ξέρουμε, αλλά από την άλλη μεριά, ότι τον έχουμε ακούσει, ότι είναι βουνό κανονικό και από τα λίγα. Με πακέτα χοντρά επάνω του, που βγαίνουν από δουλειές, που είναι για τους πολύ μεγάλους, της παγκόσμιας κλάσης…Και όλοι, αποδεδειγμένα, που νταραβερίζονται μαζί του, είναι χοντρά κερδισμένοι. Στο δρόμο του βρέθηκε …τυχαία η εστίαση. Γρήγορα και χωρίς να δεχθεί τις δικαιολογίες, για πίστωση χρόνου, έφτιαξε την ομάδα του. Δηλαδή, κατάλληλα προετοιμασμένη και αποτελεσματική, ώστε να χτυπάει τα πρωταθλήματα. Και ναι, είναι έτοιμος, σήμερα, αύριο, να μπει στο γήπεδο και της νυχτερινής Διασκέδασης. Και θα κυνηγήσει και εκεί, αμέσως την υψηλότερη κορυφή, με πρότζεκτ, στη φάση του πιο πρωτοποριακού, που εξαιρετικά δύσκολα πολύ, θα μπορέσουν να ακολουθήσουν οι “χτυπημένοι” από το κόλπο του Κορωνοϊού αμιγώς νυχτερινοί επιχειρηματίες. Μόνο πλην λίγων εξαιρέσεων. Γιατί, είπαμε, είναι παίκτης που δεν προέρχεται και δεν εξαρτάται καθόλου μα καθόλου όμως, από την Νύχτα. Από ώρα σε ώρα μπαίνει σε αυτήν..Και όταν, μάθετε ποιος είναι και τι ιστορικό μαγαζί είναι πολύ κοντά του, θα είναι ο πιο ισχυρός ήχος βόμβας, που έχει ακουστεί τα τελευταία χρόνιά”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάτι πολύ πολύ δυνατό έρχεται…………..

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.