Μενιδιάτης, κοντά σε επιχειρηματία, που δεν χρωστάει φράγκο

Tsipas Blog. Είναι ο πρώτος διδάξας της πιο μεγάλης αλήθειας, που ισχύει από καταβολής Νύχτας.. Παγκόσμια, όχι μόνο στην Ελλάδα. Όχι μόνο στις χώρες που περιβρέχονται από την Μεσόγειο. Σε κάθε γωνιά της γης, ακόμα και στις πιο ψυχρές και τεχνοκρατικές κοινωνίες. Ευτυχώς ακόμα και σήμερα, που τρώνε το ξύλο της αρκούδας τραγουδιστές και επιχειρηματίες. Που αγωνιστικά βρίσκονται μακριά από το δρόμο της Ιστορίας τους. Επειδή ο κορονοϊός τους νικάει, μας νικάει όλους μας. Στον άγραφο νόμο της Νύχτας, στην πιο μεγάλη αλήθεια : “Κανείς καλός δεν χάνεται”.

Για πολλά χρόνια, τραγουδιστής στην πρώτης γραμμής ο Χρήστος Μενιδιάτης. Είναι από τα πιο καλά και σοβαρά παιδιά στο αθηναϊκό πρωτάθλημα, και όλοι οι άλλοι λένε, σε ιδιωτικές και δημόσιες συζητήσεις τους, πως μπορείς να στηριχτείς πάνω του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καλώς τα λένε αυτά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτή είναι η αλήθεια, την οποία ασπάζεται και επιχειρηματίας, που μπορεί να μην έχει κολλήσει ένσημα στα νυχτερινά γήπεδα, αλλά δεν χρωστάει φράγκο. Είναι αυτόνομος, πατάει πολύ γερά στα πόδια του κι όπου μπαίνει μέσα δεν αφήνει χαραμάδα υποχρέωσης σε κανέναν. Μόνο εμείς ξέρουμε ποιος είναι.

Πράγματι ο Μενιδιάτης είναι στις επιλογές του, τις πρώτες, τις πολύ βασικές. Η πρόταση του έγινε και αφορά τον χειμώνα. Δείχνει πως είναι κοντά σε συμφωνία, αλλά έχουν πει να τα πουν πάλι αυτή τη βδομάδα.

Διαβάστε επίσης : Μενιδιάτης στο Tsipas Radio: «Τα νυχτερινά κέντρα έχουν δίκιο, αλλά τα cafe-bar δίνουν ψωμί σε πολύ κόσμο»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.