Η ελίτ σε πρώτο ρόλο, στο νέο υψηλό επίπεδο πρότζεκτ της νύκτας ..Για το οποίο όλοι ρωτούν

”Ούτε οι πλούσιοι δεν θα σωθούν από το Νο1 παγκόσμιο εφιάλτη, του κορονοϊού. Θα πεθάνουν μαζί με τους φτωχούς’. Αυτή την ανοησία πέταξε ένας υποτιθέμενος σοφός της λέσχης των φιλοσόφων, που πέρασα χθες μια βόλτα και τον άκουσα. Υποτιθέμενος σοφός είναι, δηλαδή ψεύτικος, πλαστικός. ..τι περιμένεις να πει; Θα πει αυτό που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Μην τρελαθούμε, εντελώς. Να αρχίσουν να λένε τα πράγματα όπως έχουν και οι σοφοί. Μας φτάνει που την αλήθεια προσκυνούν οι πολιτικοί. Όταν ανοίγουν το στόμα τους και την λένε όπως θέλει να τα ακούει η πελατεία. Νόμος. Σε όλα τα μεγάλα πρότζεκτ του πλανήτη, που μπαίνουν μπρος με την μια, την αυθεντική, την κλασική εμπορική επιχείρηση, τον πόλεμο. Πόλεμος είναι και η φάση κορονοϊού. Οι πλούσιοι του γλόμπου γίνονται όλο και πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Όποιος ισχυρισθεί ότι γονάτισε την πλανηταρχία ο μικροσκοπικός ιός, είναι αφελής και αδιάβαστος απ’ εδώ μέχρι την Βαγδάτη. Να διαβάζετε να μαθαίνετε και με το παρδόν.

Αυτό είναι το πρώτο αποκλειστικό που πρέπει να κρατήσετε από το σημερινό μάθημα. Υπάρχει και δεύτερο. Πως όποιος ψαχτεί για νταραβέρι με την ελίτ, την σέντρα, όχι το περιθώριο, πρέπει να την “κερδίσει”. Και αν τα καταφέρει, θα είναι σαν να πάρει το πρωτάθλημα. Ναι, αυτό. Με επιχειρηματικές ιδέες και εγχειρήματα, που θα απευθύνονται σε αυτούς μόνο. Θα μπορούν να υποστηρίζονται από αυτούς μόνο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτή τη στιγμή που με διαβάζεις οι μηχανές δουλεύουν. Ένα τέτοιο πρότζεκτ είναι ιστορικό νυχτερινό στην Αθήνα, το οποίο είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί -φυσικά από το Tsipas Blog- πως αγοράστηκε από επιχειρηματία, που είναι απόλυτα πετυχημένος στις χοντρές μπίζνες. Στα deal σε επίπεδο υψηλό.

Διαβάστε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.