Χαμός με την αποκάλυψη του Tsipas Blog, ότι κολοσσός επιχειρηματίας -Και όχι δεν είναι ο Μαρινάκης- αγοράζει ιστορικά μπουζούκια

Θέμα ωρών οι ανακοινώσεις!

Σούσουρο. Μεγάλο σούσουρο. Πανελλήνιο, διότι έχει καταφέρει το περιεχόμενο του, να προκαλέσει το ενδιαφέρον όλου του γλόμπου της Νύχτας. Στα κρυφά, με μυστικοπάθεια, παρασκηνιακά, όχι στα φανερά. Γι’ αυτό είναι το tsipasblog.gr. Χωρίς ντόρο γίνεται ; Δεν γίνεται και δεν παραγίνεται, όταν είμαστε σε αυτά, “μανούλα” σκέτη, πραγματική, δηλαδή όχι ψεύτικη, πλαστική..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό κάναμε δημόσια, με το σούπερ αποκλειστικό και αποκαλυπτικό θέμα, ότι ιστορικό νυχτερινό κέντρο, της Αθήνας, είναι κοντά πολύ, στο να πάει στα χέρια επιχειρηματία. Ο οποίος είναι μέγας και τρανός..Και όχι, δεν είναι ο Μαρινάκης, γιατί πήγε το μυαλό πολλών. Δεν έχει καμία σχέση προηγούμενη με την Νύχτα, και θα την έχει τώρα, με επιχειρηματικό σχέδιο, που πάει για το Όσκαρ. Και θα απευθύνεται στην ελίτ μόνο, στους λίγους, από το πάνω ράφι, που θα μπορούν άνετα να καλύπτουν το προϊόν, το υψηλό, που θα προφέρει το μαγαζί αυτό και ο επιχειρηματίας αυτός.

Τι γίνεται με την υπογραφή των συμβολαίων;.. Αυτό απασχολεί, όσο τίποτα άλλο. Και από κοντά το tsipasblog.gr, να μαθαίνει πως ίσως να πέσανε σήμερα. Και αν όχι, σίγουρα, από ώρα σε ώρα…

Εκεί προς το Σάββατο, υπολογίζουμε να ανοίξουμε το …μπαούλο των αποκαλύψεων…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.