Τι άλλο μας περιμένει; Φτιάχνει “μαγαζί”… για να χτυπήσει το τηλέφωνο και να κάνει “παιχνίδι” με όποιον “κάτσει” για αρχηγός στο ΚΙΝΑΛ

Και όμως υπάρχει! Μπορεί να τον έχει ξεχάσει και ο Θυρωρός της πολυκατοικίας του αλλά ο ίδιος δεν έχει ξεχάσει τον εαυτό του.

Ανάμεσα σε Καρολάιν και καύσωνα μαθαίνουμε ότι “είδε” τον εαυτό του ως νέος σωτήρας της Ελλάδος και έχει αποφασίσει να ανακοινώσει την ίδρυση κόμματος! Φυσικά αυτό το γεγονός δεν θα έχει καμία πολιτική σοβαρότητα κάτι που προφανώς γνωρίζει ο ίδιος. Ο Σγουρός έχοντας μείνει έξω από το πολιτικό παιχνίδι καμία 15αρια χρόνια σκέφτηκε ότι ίσως έτσι αποκτήσει αξία και χτυπήσει το τηλέφωνο από όσους φιλοδοξούν την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, για να τους στηρίξει. Με τι να τους στηρίξει είναι μια άλλη ιστορία. Την αναζήτηση του πάντως για την πολιτική του επιβίωση την έκανε και στην Ν.Δ. αλλά βρήκε κλειστές πόρτες αφού θα τους έπαιρναν με τις πέτρες στην Πειραιώς.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

edolio5.blogspot

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.