Ένας υποψήφιος πολιτικός, που καμία σχέση δεν έχει με τους περισσότερους άλλους!

Καθόλου περίεργο. Όλοι όσοι «μίλησαν» με τα μάτια που βλέπουν, καθόλου σαν τα παπαγαλάκια με τα ποδαράκια τους γατζωμένα σε κλαρί, είπαν το προφανές : Επανέλαβαν το γνωστό. Αυτό που ξέρουν. Αυτό που πρέπει επιτέλους να γίνει. Ότι η πολιτική, στην Ελλάδα, όχι στα Σκόπια, πρέπει εδώ και τώρα, ήδη έχει αργήσει πολύ, να κάνει στροφή 180 μοιρών.

Από τους ανεπάγγελτους και τεμπέλης, που δεν έχουν δουλέψει μια μέρα στη ζωή σου, τους συνταξιούχους, τους μοκέτες των κατασκευαστικών εταιριών, τους “ανοικτούς” σε φορολογικές υποθέσεις, τους αιώνιους φοιτητές, που πήγαν 40αραντα και παρέμειναν στα όρια του αναλφαβητισμού. Για να πουλάνε σουβλάκια και καφέδες σε σχολές – καλοί είναι, μέχρι εκεί όμως.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τέτοιες σχολές πολικών, πρέπει να κλείσουν. Και να ανοίξουν άλλες, υπάρχουν άξιοι υποψήφιοι, άνθρωποι που ξεκίνησαν από το απόλυτο μηδέν, επειδή όμως είχαν όραμα, τα κατάφεραν. Και χωρίς η αγκαλιά τους να είναι κλειστή, συνέχεια ανοιχτή είναι, στην κοινωνία, στο πρόβλημα, στα εμπόδια, που σήμερα δεν ξέρεις που να πρωτοκοιτάξεις, σαν τα μανιτάρια συνέχεια ξεφυτρώνουν.

Και αν το πήρες πρέφα, να, ένας τέτοιος υποψήφιος, ο Σίμος Κουπελόγλου. Ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης, για την Α Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ναι σαν αυτόν θέλουμε, ούτε που το συζητάμε, το αντιλαμβάνεστε το αυτονόητο. Συνέχεια προκύπτουν τα σημάδια, που διαφωτίζουν, γιατί αυτόν και να την κάνουμε γυριστή εκεί στους άλλους. Κανένας σαν από τους πάνω δεν είναι, τους πολιτικούς, που κοιτάνε να σώσουν τον εαυτό τους, τους πήραμε χαμπάρι κανονικά. Καμία σχέση με αυτούς ο Κουπέλογλου, δεν περιμένει να γίνει κάτοικος Βουλής, για να σωθεί. Είναι ήδη “φτιαγμένος”, διατηρεί εταιρία παραγωγής και διανομής πάγου στην Θεσσαλονίκη, και στο έργο παίζουν οι χορηγίες, συνέχεια βάζει, εδώ και εκεί.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Από την δωρεά ενός απινιδωτή στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, κατά τη διάρκεια του ετήσιου αποκριάτικου χορού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Δεξιώσεων «Σταύρος» στην Ευκαρπία, με ώρα έναρξης τη 1:00 μ.μ. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Διευθυντής του Σχολείου, Χαράλαμπος Βασιλειάδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Μόρφω Πλούμη, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Θωμάς Παντσής.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.