ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε! Έφτασαν στην Πάτρα, εργαζόμενοι από όλη την Ελλάδα, πάνω από 150 άτομα- Η κοπή της πίτας, σε κλίμα οικογενειακό, και η στιγμή του απολογισμού (εικόνες- βίντεο)

Ο κ. Κωνσταντίνος Τομαράς, Γενικός Διευθυντής της ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ και ο Αλέξης Σπυρόπουλος Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης της Εταιρίας

Η δουλειά ξεκίνησε με ένα μικρό πάρκο, στην κατηγορία “φωτοβολταικα”, το 2004, στην Κάτω Αχαγία, και με γραφείο το σπίτι του Αλέξη Σπυρόπουλου.. Είναι το απόλυτο παράδειγμα του αυτοδημιούργητου. Σήμερα, για την εταιρία του, την ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, λένε -και έτσι είναι- πως πραγματικά στους πιο σημαντικούς παίκτες, στην ελληνική αγορά, ανήκει. Προχωρημένα πράγματα στις εγκαταστάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Είναι και το οικογενειακό κλίμα, στη μέση. Έχει κάνει πολύ προπόνηση για αυτό η Σπυρόπουλος.

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. | Φωτοβολταϊκά - Κατασκευαστική - Ανεμογεννήτριες - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΕ κατασκευή 40 MW στην Μακεδονία και ίδρυση νέου υποκαταστήματος στην  Θεσσαλονίκη

Η κουβέντα, με αφορμή την κοπή πίτας του, για την νέα χρονιά. Στο νυχτερινό κέντρο Metropolis, το Σάββατο στις 9 το βράδυ, την έκοψε, που κατακλύστηκε από εργαζόμενους και συνεργάτες, από όλη την Ελλάδα. Μια νύχτα που τα είχε όλα, ποιοτικό φαγητό και ποιητική διασκέδαση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάμε να πάρουμε μια εικόνα :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Και την επόμενη μέρα, στον ημιώροφο του ξενοδοχείου Αστήρ, στήθηκε συνέδριο στο εσωτερικό της εταιρίας. Στο όνομα του” κάνουμε τον απολογισμό του 2022. Βλέπουμε τι πήγε καλά, ειδικά τα στραβά βλέπουμε. Τα διορθώνουμε, μην τα ξανακάνουμε”. Αρκετές ερωτήσεις έπεσαν στο τραπέζι, απάντησαν τα «κεφάλια».

Ο επίλογος ήταν του αφεντικού, Αλέξη Σπυρόπουλου :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.