Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας: Από τον Alpha 98,9, στα Παραπολιτικά 90,1 και μετά στον Θέμα 104,6

Θεμιστοκλής (Θέμης) Μπάκας: Από τον Alpha 98,9, στα Παραπολιτικά 90,1 και μετά στον Θέμα 104,6

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου EReal Estates, λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας του Ραδιοφώνου, αναφέρθηκε στην αγάπη του για το μέσο ενημέρωσης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όσοι δεν το ξέρετε, ο Θεμιστοκλής Μπάκας για 8 συναπτά έτη υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός της επιτυχημένης εκπομπής Value For Money, εκπομπή που φιλοξενήθηκε στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της Αθήνας (Alpha 98,9, Παραπολιτικά 90,1 και Θέμα 104,6).

Αποτελεί μια από τις μακροβιότερες ραδιοφωνικές εκπομπές οικονομικού χαρακτήρα που ενώ «μετακόμισε» σε 3 ραδιόφωνα, κράτησε την ίδια ονομασία.

H εκπομπή είχε καλεσμένους εγχώριους και μη οργανισμούς για την οικονομία, την νεανική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη. Βασικοί καλεσμένοι του ήταν οι εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Τράπεζας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) καθώς και το σύνολο των εκπροσώπων επαγγελματιών από όλους τους τομείς της οικονομίας.

Η ανάρτηση του Θεμιστοκλή Μπάκα στο facebook :

Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου ! Το Value For Money “Γιατί η ενημέρωση έχει αξία “ είχε 8 χρόνια ζωής – στον καθαρό αέρα του ραδιοφώνου !

Αρχικά από τον Alpha98,9, στα Παραπολιτικά 90,1 και μετά στον Θέμα 104,6 μέχρι 31/1/2020….

Νιώθω τυχερός που έχω γνωρίσει και έχω συνεργαστεί με υπέροχους ανθρώπους!!!

Ταυτόχρονα πολλές φιλίες μου όλα αυτά τα χρόνια είναι ζωντανές και μεγαλώνουν!

Δεν κρατάω ποτέ καμία κακή σκέψη ή ανάμνηση από τον χώρο του ραδιοφώνου … γιατί απλά δεν αρμόζουν άσχημες σκέψεις σ ένα τόσο ερωτικό και ιδιαίτερο μέσο ενημέρωσης .

Ο ραδιοφωνικός αέρας σου δίνει πνοή, έχει μια υπέροχη μυρωδιά… σου παρέχει τη δυνατότητα έκφρασης… είναι κάτι σαν το έρωταζητάς τρόπο & χώρο να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, αυτά που σε πνίγουν, αυτά που δεν μπορείς να τα κρατήσεις γιατί πρέπει να τα δώσεις εκεί που ανήκουν!

Το ραδιόφωνο καλλιεργεί και αναπτύσσει την φαντασία…είναι σαν τον έρωτα !

Επειδή πρώτα βγαίνει η ψυχή στον άνθρωπο και μετά το χούι…

Loading ….. για το επόμενο Value For Money

Υ.Γ: Οι συχνές μου συναντήσεις στον ραδιοφωνικό αέρα με εξαίρετους δημοσιογράφους με κάνουν να νιώθω ακόμα μέρος αυτής της υπέροχης παρέας ! Μη ξεχνάμε ότι το ραδιόφωνο είναι μια μεγάλη παρέα !

Φωτογραφικό υλικό από τις ραδιοφωνικές του εκπομπές :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.