Ξαφνικά ο ινσταγραμικός ουρανός, γέμισε εκατοντάδες.. Κουπελογλου!

Ξυπνάς ένα πρωί και βλέπεις δεκάδες αναδημοσιεύεις στο λογαριασμό του. Εκατό, εκατό πενήντα αναδημοσιεύσεις, όχι φυστίκια και σπόρια. Ποιο είναι το φοβερό; Το όνομα του δεν είναι καρφιτσωμένα στα διάστημα περιοδικά gossip, σαν τον τραγουδιστή, τον ηθοποιό, τον παρουσιαστή, τον ποδοσφαιριστή, το μοντέλο. Τότε, τρέχει κάτι το ξεχωριστό με τούτο τον τύπο! Γιατί; Επειδή είναι κατόρθωμα άμα δεν είσαι ο επώνυμος. Παράλληλα η κοινωνία να έχει γυρίσει την πλάτη στην πολιτική, και να έρχονται τα συγχαρητήρια από ..παντού.

Κανείς υποψήφιος βουλευτής ποτέ στο παρελθόν δεν κέρδισε τόσα πολλά ινσταγραμικά μπράβο, όσο ο Συμεών Κουπελόγλου. Ο 36χρονος επιχειρηματίας, θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Πήρε το πράσινο φως σε συνάντηση που είχε προ ημερών με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο οποίος ρίχνεται στον πόλεμο με μπαζούκας, όχι με νεροπίστολα. Ο οποίος στους ένθερμους υποστηρικτές του, έχει την χαρά να βλέπει και τον Μάρκελλο Μουρατίδη. Αυτός από το πολύ σημαντικά κεφάλαιά της νυχτερινής -και όχι μόνο-ζωής της συμπρωτεύουσας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.