Εκρηκτικός συνδυασμός 50 λεπτών! Manolo για πανδημία, μέτρα, εστίαση, νύχτα, τα λάθη του παρελθόντος, ο εφιάλτης ακρίβεια …Αλλά και μπάσκετ!

    Σωτήρης Γεωργίου- Μανώλης Μούτσος- Ηλίας Τσίπας

    Δεν το συνηθίζει να το κάνει αυτό. Είναι φανερό πως για τον εκ των ιδρυτών του Ομίλου Momentum, Μανώλη Μούτσο, υπάρχει μόνο το Instagram. Kαι από εκεί, στέλνει τα μνήματα που θέλει, προς την πλευρά που θέλει. Λέει αυτό που νιώθει και ας πειραχτούν και κάποιοι. Στη τελική, σε όσους αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.

    Αλλά έλαβε το αίτημα και έκανε την εξαίρεση. Για τον φίλο από τα παλιά, από όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στο Ακάνθους. Του περπατημένο δημοσιογράφο Σωτήρη Γεωργίου. Για να βγει στη ραδιοφωνική του εκπομπή, στον Over Fm 104.9, να σχολιάσει την κοινή ανακοίνωση Bareca (σωματείου εστίασης) και Πανελλήνιου Σύνδεσμος Κέντρων Διασκέδασης. Που είναι αρκετά μακροσκελής και αιχμηρή. Ολοφάνερο !

    …διά χειρός Hλία Τσίπα

    Και σε όλα τα πάνω, προσθέστε και τις ερωτήσεις που -όταν έπρεπε- δέχτηκε ο Μούτσος από τον Ηλία Τσίπα. Αυτός βρισκόταν στο στούντιο, ως προσκεκλημένος του Γεωργίου.

    Εκρηκτικός συνδυασμός! Κουβέντα 50 λεπτών και πάνω, με τον Μανώλη Μούτσο, ναι είναι ναι μεν ενωτικός, αλλά και αληθινός, πραγματικός, όχι από άλλον πλανήτη. Δεν χάιδεψε τα αυτιά. Εκεί που αναφέρθηκε στα λάθη που έρχονται από το παρελθόν.

    Μην το ξεχάσουμε. Μίλησε επίσης για την ακρίβεια καταιγίδα, αλλά και το μπάσκετ, που στηρίζει διοικητικά, χορηγικά το Φάληρο.

    Τέρμα τα πολλά λόγια. Ακούστε με προσοχή :

    Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
    Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.