Βάζει μπρος για μεγάλα πράγματα

Με χιλιόμετρα όχι ατελείωτα, αλλά αρκετά, στο χώρο της μουσικής, της νυχτερινής διασκέδασης γενικότερα. Και με την μεγάλη ασπίδα ότι πλέον για αυτήν, γράφει, αβαντάρει το Τσίπας Μπλοκ, το μεγαλύτερο site στη Νύχτα, η τραγουδίστρια Βίβιαν Λέση, ετοιμάζεται για ακόμη πιο σπουδαία πράγματα, τώρα στο 2022. Να γίνει πιο μεγάλο το αστέρι της, να φτάσει μέχρι την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα, όπως σε βλέπω και με βλέπεις. Ηλικιακά πιο ώριμη από ποτέ, με φωνή που τα λέει, εμφάνιση, που σε στέλνει στο θεό, μυαλό ξυράφι και αποφασισμένη για όλα, πιστεύω ότι θα την κάνει. Καμία σχέση με το “απλά, μια ωραία γκόμενα”, που μπορεί να ήταν στα πρώτα της βήματα.. Έχει εξελιχθεί…

Να θυμηθείτε πότε σας το έγραψα, γιατί σε λίγο καιρό, όλοι θα ψάχνουν να γράφουν γι’ αυτήν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Βίβιαν Λέσση είναι γέννημα θρέμμα Πατρινή. Από μικρή κατάλαβε πως το τραγούδι ήταν αυτό που ήθελε να ακολουθήσει. Δεν άργησε συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες πίστες της πόλης. Και μετά ήρθε το “τα παρατάω όλα και πηγαίνω στην Αμερική”. Είναι ακόμα εκεί ; Όχι γύρισε. Από το ξεκίνημα της χειμερινής σεζόν και μέχρι να μας κλείσουν, έκανε χαμό στα Παπάκια, με Βασίλη Μπατή και Εβίτα Σερέτη. Μεγάλες στιγμές και τώρα βάζει μπρος για τα ακόμη μεγαλύτερα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.