Στο Tsipas Radio, ξανά με τον Σωτήρη Γεωργίου: Αυτό είναι το τρέιλερ, ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η ταινία

Ηλίας Τσίπας - Σωτήρης Γεωργίου

Η συνάντηση στο Tsipas Radio, μεταξύ Ηλία Τσίπα και Σωτήρη Γεωργίου, είναι ενδιαφέρουσα, με πολλές ειδήσεις και καλύπτει το διάστημα από 6 Μαΐου 2021 (τότε τα είχαν πει ραδιοφωνικά για τελευταία φορά) έως σήμερα. Σας βάζουν στο πνεύμα της εξέλιξης της πανδημίας και σας αναφέρουν ότι με το εμβόλιο, κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα κολλήσεις, αλλά σου εγγυούνται σε ικανοποιητικό βαθμό, πως θα είναι πιο αθώα η εξέλιξη. Επίσης, αναφέρονται στο σύστημα, που βολεύεται από το χάος και αυτό το ζούμε τώρα σε όλα τα επίπεδα. Για το θέμα της νύχτας, είναι της άποψης πως τα μέτρα που πάρθηκαν και σε εκείνο το σημείο, ήταν υπερβολικά. Δίνουν όλα τα δίκια στον Γιάννη Βουτυράκο. Ρίχνουν στο τραπέζι το μυστικό για να ξεμπερδέψουμε εντελώς με αυτή την ιστορία.

Καταγράφουν την πρόβλεψη του Μπιλ Γκέιτς, για το θέμα της κλιματικής αλλαγής και η οποία, θα είναι πολύ χειρότερη από την πανδημία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακόμη: Αν αλλάζει ο άνθρωπος, οι εταιρείες – κολοσσοί που θα αγοράζουν κρατικά χρέη, η άποψη του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου για την προσφορά. Η Πάτρα σε επικίνδυνη καθίζηση και αν τελικά ο Αλέξανδρος Καλλέργης θα θέσει υποψηφιότητα για την δημαρχία.

Ακούστε τα όλα εδώ :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.