“Μίλησαν” τα αποτυπώματα του Γεωργιανού! Είχε συλληφθεί 2 φορές για ναρκωτικά και είχε “ακουμπήσει” μηχανή που είχε πάρει μέρος στην εκτέλεση γνωστού νονού της νύχτας! Οι μετά θάνατον αποκαλύψεις…. της ΕΛ.ΑΣ!

Μετά θάνατον… αποκαλύψεις! Δύο φορές για κατοχή ναρκωτικών ουσιών είχε πέσει στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο 42χρονος που δολοφονήθηκε την Πρωτοχρονιά στην περιοχή του Μοσχάτου μπροστά στα μάτια της κόρης του και της συντρόφου του.

Όπως προέκυψε από την δακτυλοσκοπική έρευνα, που πλέον έκανε η ΕΛ.ΑΣ. το 2012 και το 2013 αστυνομικοί είχαν συλλάβει τον 42χρονο καθώς είχε πάνω του μικροποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα με καταγωγή από τη Γεωργία έκανε ταξίδια στην Ουκρανία αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες ενώ η βάση του παρέμενε η Ελλάδα.

Παρά το γεγονός ότι οι αρχές της Γεωργίας ειδοποίησαν αμέσως τις ελληνικές αρχές για το παρελθόν του 42χρονου μόλις του κοινοποιήθηκε η φωτογραφία του, αποδείχτηκε και δακτυλοσκοπικά ότι πρόκειται για γνωστό κακοποιό, μέλος της σκληρής συμμορίας «VOR ZAKONE», ενώ ήταν καταχωρημένος στην λίστα της Interpol για υποθέσεις ναρκωτικών και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Αποτελεί γεγονός πάντως ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν τον είχε πάρει στα σοβαρά και χρειάστηκαν 2 μέρες για να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio, εξετάζεται και η συμμετοχή του, κατόπιν πληροφοριών που έχων δοθεί στην ασφάλεια για την ενεργή εμπλοκή του σε 2 δολοφονίες νονών της νύχτας. Στην μία μάλιστα βρέθηκε το αποτύπωμα του στο ντεπόζιτο της μηχανής που χρησιμοποιήθηκε για την μια δολοφονία.  

edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.