Σάκης Ντάντουλας σε «Tsipas Radio!» : Έγκλημα το άνοιγμα των σχολείων – Έχω πάψει να ασχολούμαι με τον Άδωνι- Το μεγάλο θύμα η νύχτα

Ο Σάκης Ντάντουλας, που είναι γνωστός επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης, μίλησε με τον Ηλία Τσίπα, στην εκπομπή του, στο Tsipas Radio.

Aρχικά, τοποθετείται για το άνοιγμα των σχολείων, που όπως λέει «δεν το περίμενε με τίποτα», ενώ το χαρακτηρίζει «τεράστιο λάθος» και «έγκλημα».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όσον αφορά την πανδημία και τη διαχείρισή της από την κυβέρνηση, δηλώνει πως «δεν νομίζω πως τα πήγανε και τόσο άσχημα. Όχι ότι είμαι ευχαριστημένος. Αλλά θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα».

Σχολιάζει, επίσης, τις δηλώσεις που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης και έλεγαν πως «σε ένα μήνα η πανδημία θα έχει τελειώσει»

Αναρωτιέται γιατί πρόσωπα, που είναι άσχετα με κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο, όμως βλέπουμε να τοποθετούνται σε αυτές τις θέσεις. Και φέρει ως χαρακτηριστική περίπτωση, τον δικηγόρο θάνο Πλεύρη, που προσφάτως διορίστηκε Υπουργός Υγείας.

Αποδέχεται σαφώς την άποψη ότι η νύχτα είναι το μεγάλο θύμα, λόγω των τελευταίων εξελίξεων.

«Τίποτα δεν θα υπάρξει, καμία ενίσχυση». Αυτό απάντησε ο Σάκης Ντάντουλας, όταν του τέθηκε το ερώτημα για την εστίαση, και πιο συγκεκραμένα, αν θα ανακοινωθούν κάποια μέτρα στήριξης.

Και κλείνει αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα τηλεφωνική κουβέντα με τον Ηλία Τσίπα, αποκαλύπτοντας τα νέα του επιχειρηματικά σχέδια.

Ακούστε το αναλυτικά :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.