Από σεφ στα νυχτερινά κέντρα του Τάκη Γιγουρτάκη, έφτασε στην κορυφή – Βασικός μέτοχος στο SantAnna στη Μύκονο, όπως και σε άλλα γνωστά μαγαζιά – Χρήστος Αθανασιάδης αποκλειστικά στο Tsipas Radio

Χρήστος Αθανασιάδης. Που σημαίνει στη λίστα των πιο επιδραστικών σεφ της δεκαετίας 2011-2020 ! Σημαίνει επίσης, επιχειρηματική εμπλοκή, παρουσία σημαντική σε έναν από τους πιο δυνατούς ομίλους, με καταστήματα εστίασης, της χώρας.

Σε αυτά, περίοπτη θέση έχει το περίφημο SantAnna στη Μύκονο, που πλέον παίζει στην ίδια κατηγορία με Nammos , Σκορπιό και Principote. Διότι φέρνει τους κορυφαίους της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, που βλέπουμε μόνο στα μεγάλα event, στο Λας Βέγκας και την Ίμιζα.. Μεταξύ άλλων, στο Santana κάθε καλοκαίρι, παρελαύνουν σούπερ σταρ τύπου Tyga, French Montana, Jason Derulo. Και, επίσης, διάσημοι Djs, όπως Sven Väth, Gabriati, Little Louie Vega. Μιλάμε για event που κοστίζουν πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Και εννοείται πως είναι όλα sold out, από το αφαν γκαντέ το παγκόσμιο. Και έχουν την “υπογραφή, του Σταμάτη Πιζάνη, που είναι ο άνθρωπος που τους “κλείνει”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αφήνουμε στην άκρη αυτούς και επιστρέφουμε στον Χρήστο Αθανασιάδη. Εμπλέκεται επιχειρηματικά και στα οικολογικά εστιατόριά Nice n Easy, που μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, άπλωσαν τα φτερά τους σε Κολωνάκι, Κηφισιά και Μύκονο. Ακόμη συμμετέχει στο Bouboulo, που αποτελεί new entry εστιατόριο και βρίσκεται στην παραλιακή γραμμή της Μυκόνου. Στο καλύτερο ιταλικό στο κολωνάκι, με το όνομα Frankie. Αλλά και στο «The Amorous Project» στη Κηφισιά. Που αποτελεί την μοντέρνα εκδοχή του ιταλικού φαγητού, που το design επιμελήθηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο GJP, του Γιώργου Παντελούκα. Που το τρέχει και έχει και ποσοστό, ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς.

Το ερώτημα είναι απλό, απλοϊκό και σίγουρα χρήσιμο για τον αναγνώστη, τον ψαγμένο και απαιτητικό του Tsipas Blog. Την ιστορία του Χρήστου Αθανασιάδη, που ξετυλίγουμε, που δημοσιοποιούσε στιγμές της μέσα στο χρόνο, καταστάσεις του παρελθόντος και του παρόντος, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Και υπάρχει.

Μίλησε στο Tsipas Radio και τον Ηλία Τσίπα, και αν υπάρχει σκηνοθέτης, που ψάχνει να κάνει την καινούργια του ταινία, βασισμένη σε κάποιον, που από μάγειρας στα νυχτερινά κέντρα του Τάκη Γιγουρτάκη, μετά από πολλή δουλειά, κόπο και προσπάθεια, έφτασε στην κορυφή επαγγελματικά, πρέπει να ακούσει στην συνέντευξη του.

Οπωσδήποτε !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.