Με δύο άρθρα του Tsipas Blog, τηλεφώνημα για ραντεβού από …βουνό της νύχτας

Αυτό είναι η νύχτα. Ποιο είναι, δηλαδή; Ότι δεν κοιμούνται όλοι. Κάποιοι είναι στη τσίτα, οι κεραίες τους, είναι ανοιχτές όλο το 24ωρο. Non stop το πάνε. Θες περισσότερα; Ψάξιμο είναι. Και το ψάξιμο, γιατί να μην σε οδηγήσει στον Βασίλη Οικονόμου. Ναι, σε αυτό το αποτέλεσμα, όχι διαφορετικό.

Ξεκίνησε στο Frangelico, του Θανάση Γκουγκούση. Με αφορμή αυτό, με δύο απανωτά άρθρα (εδώ και εδώ), το tsipasblog.gr μπήκε στο παιχνίδι και ήταν σαν να έβαλε το πιο σημαντικό γκολ στην καριέρα του “‘Έχω όλο το πακέτο, Προσέξτε με ” τραγουδιστή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και τον πρόσεξαν, επιχειρηματίας κορυφής της αθηναίικής νύχτας, μας τηλεφώνησε , λέγοντας μας πως θέλει να κάνουν ραντεβού. Και εμείς μπροστά. Να τον τσεκάρει και από κοντά. Και αν τον ζυγίσει, όπως τον περιμένει, πιθανόν πολύ να πέσουν οι υπογραφές, να τον αναλάβει και από κει και πέρα, ξεπεράσει πολλούς της σημερινής κουρασμένης νύχτας. Επειδή αυτός είναι βουνό, το διαβατήριο, η συνταγή, η μεγάλη πόρτα. Αυτά τα μεγαλειώδη μετά το ραντεβού, που γίνει ίσως αυτή την βδομάδα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.