«Στο Ω κάνουμε πρωταθλητισμό- Όταν με προσέγγισαν δεν τους ήξερα καν»

«Όχι δεν τους ήξερα, γιατί εγώ δεν είμαι του κλαμπ και τα παιδιά αυτά, έχουν μια ομάδα με κλαμπ, εστιατόρια, καφέ. Και όταν με βρήκε ο ένας από αυτούς, ο Αντρέας Αλευράς, μου είπε σε έψαχνα πάρα πολύ καιρό, μικρύναμε τους δρόμους. Εγώ μιλάω με όλο τον κόσμο. Τέσπα, μιλήσαμε, τα βρήκαμε, ερωτευτήκαμε και το κάναμε. Είναι με πολύ φρέσκιες ιδέες, αγαπούν αυτό που κάνουν και αν συνεχίσουν με αυτή τη συνέπεια και με αυτή την καψούρα, πιστεύω θα έχουν μεγάλη συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων.

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς, έκανε ποδαρικό στο come back του Ηλία Τσίπα στο Tsipas Radio, όπου μίλησε για την φετινή χειμερινή του συνεργασία με το Ω Stage Athens, που δείχνει ιδανική και συνυπάρχει με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, την Χριστίνα Σάλτη και τον Κώστα Ορφανίδη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη συνέχεια, βέβαια, ξεκαθάρισε πως άλλο η δουλειά, άλλο η παρέα. Έχουν μάθει να τα ξεκαθαρίζουν αυτά τα δύο.

Αποδέχεται την άποψη που λέει πως «Στα πλαίσια που έχουν να κάνουν με θηρία, δεν τίθεται σημείο σύγκρισης. Αλλά στην κατηγορία που παίζουν, που είναι κατηγορία uefa-europa league, κάνουν πρωταθλητισμό».

Αναγνωρίζει πως ο χώρος της νύχτας έχει αλλάξει. Πως ο κόσμος, πλέον δίνει σημασία και σε άλλα πράγματα, πέραν των σχημάτων και ότι σήμερα νικάνε οι ομάδες, όχι οι μονάδες.

Σε ότι αφορά ειδικότερα, τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.

Σε άλλο κομμάτι της ραδιοφωνικής συνάντησης του Γιώργου Γιαννιά με τον Ηλία Τσίπα, είπε πως «Φοβάμαι μην ξαναγυρίσουμε στα παλιά τα κακά. Γιατί αυτό συνεχίζει και γενικά είναι ένα βάρος στο πίσω μέρος του κεφαλιού»

Τέλος, σχολίασε την δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, που είπε πως «Συζητάμε για ρεβεγιόν με rapid test και για τους εμβολιασμένους» και μάλιστα, την χαρακτήρισε «άδικη».

«Κάναμε το εμβόλιο υποτίθεται για να γλυτώσουμε όλο αυτό το σκηνικό. Τώρα, να βάλεις τον κόσμο να κάνει ραπιντ πριν βγει..νομίζω και μόνο η ψυχολογία του, έχει τελειώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γιαννιάς στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ηλία Τσίπα:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.