Δόθηκε το πρώτο σημάδι

Ριχάρδος Μυλωνάς- Λευτέρης Πανταζής

Μετά απ’ αυτό το χθεσινό νυχτοπερπάτημα του γνωστού ενεχυροδανειστή Ριχάρδου Μυλωνά και του τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, που έκαναν στο Fragelico του Θανάση Γκουγκούση, βλέποντας και παίρνοντας πολύ ωραία με τους Χρήστο Μενιδιάτη-Ηλία Βρεττό, δόθηκε το πρώτο σημάδι για το αν μπορούν να συνεργαστούν.

Δηλαδή, τι; Ότι ο Ριχάρδος, ο «βασιλιάς του χρυσού», που από πέρυσι πέρασε και στο γήπεδο της νύχτας, αγοράζοντας, για πολλά χρόνια μάλιστα, το Club 22, με στόχο να το ξανακάνει τόπος λατρείας των νυκτόβιων, θα αποσπάσει ή μάλλον έχει αποσπάσει ήδη το “ναι” του διαχρονικού Λεπά. Αυτό το καθόλου απίστευτο σενάριο ψήνεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τέτοια εντύπωση άφησαν στα άτομα της νύχτας, που μόνο στα σοβαρά τους παίρνεις. Ότι αφού τους είδαμε χθες να τα πίνουν μαζί, θέμα χρόνου είναι να επέλθει η οριστική συμφωνία και ο Λευτέρης Πανταζής, ένα από τα πιο ονομαστά ονόματα τους ελληνικού τραγουδιού, που το περασμένο χειμώνα το έβγαλε στο North, ιδιοκτησίας Νίκου Σπυρίδωνα, να ανακοινωθεί στο Club 22, για τον χειμώνα.

Διαβάστε επίσης : Το χοντρό παιχνίδι, στο παρασκήνιο, με το Διογένης Studio

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.